reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Ech, jakoś jestem na etapie, że mi się żadne imiona nie podobają :( a jak już mi się jakieś podoba to T. kręci nosem.:no: Chyba to odłożymy aż do momentu poznania płci, przynajmniej połowa odejdzie :laugh2:

reklama
U nas też poszerzenie listy :tak:
dziewczynka: Oliwia, Maja, Izabela, Lidia
chłopiec: powtórka z rozrywki, czyli z pierwszej ciąży- nie mamy żadnego :eek:

to u nas procz tych co mowilam wczesniej czyli Filip, Julek (bardziej Fifek ;-) )
i Amelka to jeszcze powrocil temat Nadii :-) Wiki tak miala byc nazwana ale rodzina sie zbuntowala ze pierwsze dziecko nie moze miec ruskiego imienia i wygrala Wiktoria :-)
ale Nadinka dalej jak mi sie podobala tak mi sie podoba :-D wiec zobaczymy co wygra :-)

u nas poki co dziewczynka Oliwia (tak sobie maz uwidzial, mi nie przeszkadza ;)), a chlopiec poczatkowo mial byc Antek, ale ostatnio strasznie spodobal mi sie Tymon ;-)

Wiki tak miala byc nazwana ale rodzina sie zbuntowala ze pierwsze dziecko nie moze miec ruskiego imienia i wygrala Wiktoria :-)

Myszka a dlaczego niby nie może?o tym to jeszcze nie słyszałam:-D
A mi podoba się też Basia, Ewa, Natalia :) Dominika tez jest piękne ale mąż ma Dominik na drugie więc u nas chyba nie bardzo..

a ja jakoś do imion na razie nie mam polotu...

w zeszłej ciąży miał być Filip i koniec kropka. ;-)

a teraz nie wiem Madzia, Agatka,Maja.
a dla chłopca zero pomysłu

U nas dla chłopca został Filip. A dla dziewczynki hmmmm ciągle za dużo pomysłów. Ale jak będzie znana płeć i będzie dziewczynka to się pomyśli

U nas będzie Lena, albo Kacper. Takze juz nic nie zmianiamy, nie myslimy bo szału idzie dostać :)

ticker.php

ticker.php

reklama
Do góry