reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Ech, jakoś jestem na etapie, że mi się żadne imiona nie podobają :( a jak już mi się jakieś podoba to T. kręci nosem.:no: Chyba to odłożymy aż do momentu poznania płci, przynajmniej połowa odejdzie :laugh2:

reklama
U nas też poszerzenie listy :tak:
dziewczynka: Oliwia, Maja, Izabela, Lidia
chłopiec: powtórka z rozrywki, czyli z pierwszej ciąży- nie mamy żadnego :eek:

to u nas procz tych co mowilam wczesniej czyli Filip, Julek (bardziej Fifek ;-) )
i Amelka to jeszcze powrocil temat Nadii :-) Wiki tak miala byc nazwana ale rodzina sie zbuntowala ze pierwsze dziecko nie moze miec ruskiego imienia i wygrala Wiktoria :-)
ale Nadinka dalej jak mi sie podobala tak mi sie podoba :-D wiec zobaczymy co wygra :-)

u nas poki co dziewczynka Oliwia (tak sobie maz uwidzial, mi nie przeszkadza ;)), a chlopiec poczatkowo mial byc Antek, ale ostatnio strasznie spodobal mi sie Tymon ;-)

Wiki tak miala byc nazwana ale rodzina sie zbuntowala ze pierwsze dziecko nie moze miec ruskiego imienia i wygrala Wiktoria :-)

Myszka a dlaczego niby nie może?o tym to jeszcze nie słyszałam:-D
A mi podoba się też Basia, Ewa, Natalia :) Dominika tez jest piękne ale mąż ma Dominik na drugie więc u nas chyba nie bardzo..

a ja jakoś do imion na razie nie mam polotu...

w zeszłej ciąży miał być Filip i koniec kropka. ;-)

a teraz nie wiem Madzia, Agatka,Maja.
a dla chłopca zero pomysłu

U nas dla chłopca został Filip. A dla dziewczynki hmmmm ciągle za dużo pomysłów. Ale jak będzie znana płeć i będzie dziewczynka to się pomyśli

U nas będzie Lena, albo Kacper. Takze juz nic nie zmianiamy, nie myslimy bo szału idzie dostać :)

ticker.php

ticker.php

reklama
Do góry