reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
myszka No jasne jasne. Ja np mam niemieckie nazwisko i gdyby mi rodzice dali jakieś typowo polskie imie to mogło to być koszmaaaaaaaaaarne zestawienie :-p

aisak_85 u nas rodzice tak zrobili ja jestem Anna Katarzyna a siostra Katarzyna Anna :) nie mogli się zdecydować więc wyszło tak :) nam się bardzo podoba :)

U nas nie wiem ale ostatnio jakoś się przyplątało Nadia i tak jakoś mi się spodobało bardzo. Ale odnośnie imion jeszcze nie rozmawialiśmy, pewnie jak poznamy płeć dopiero będą dyskusje :)

aisak_85 u nas rodzice tak zrobili ja jestem Anna Katarzyna a siostra Katarzyna Anna :) nie mogli się zdecydować więc wyszło tak :) nam się bardzo podoba :)

U nas nie wiem ale ostatnio jakoś się przyplątało Nadia i tak jakoś mi się spodobało bardzo. Ale odnośnie imion jeszcze nie rozmawialiśmy, pewnie jak poznamy płeć dopiero będą dyskusje :)

heheale wiesz mamy cicha nadzieje ze synek bedzie :)

któraś z was w watku "przedstaw sie" napisała tak..cos tam cos tam sory wygrzebane z kontekstu ale fajne :)

" obojetnie co bedzie, ważne zeby synus był zdrowy" heheheheeh cos tak to brzmiało...:) hehe bardzo mi sie to spodobało..

obojetnie co bedzie wazne zeby synus byl zdrowy heheeheh

Aisak- ten tekst był ode mnie i brzmi dokładnie "Płeć jest obojętna, ważne tylko żeby chłopak zdrowy był!":-D -ulubiony cytat mojego męża- ostatnio nawet gin się śmiała z niego:-)

A propos imienia, to u nas nadal nie ma rozmowy...mnie samej chodzi po głowie Adaś albo Maksiu. A dla dziewczynki...:confused:

reklama
U nas poszerzenie listy nastąpiło
Dziewczynka: Ania, Emilka, Dominika
Chłopiec: Filip, Witek, Wojtek, Hubert

Do góry