reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

reklama
myszka No jasne jasne. Ja np mam niemieckie nazwisko i gdyby mi rodzice dali jakieś typowo polskie imie to mogło to być koszmaaaaaaaaaarne zestawienie :-p

aisak_85 u nas rodzice tak zrobili ja jestem Anna Katarzyna a siostra Katarzyna Anna :) nie mogli się zdecydować więc wyszło tak :) nam się bardzo podoba :)

U nas nie wiem ale ostatnio jakoś się przyplątało Nadia i tak jakoś mi się spodobało bardzo. Ale odnośnie imion jeszcze nie rozmawialiśmy, pewnie jak poznamy płeć dopiero będą dyskusje :)

aisak_85 u nas rodzice tak zrobili ja jestem Anna Katarzyna a siostra Katarzyna Anna :) nie mogli się zdecydować więc wyszło tak :) nam się bardzo podoba :)

U nas nie wiem ale ostatnio jakoś się przyplątało Nadia i tak jakoś mi się spodobało bardzo. Ale odnośnie imion jeszcze nie rozmawialiśmy, pewnie jak poznamy płeć dopiero będą dyskusje :)

heheale wiesz mamy cicha nadzieje ze synek bedzie :)

któraś z was w watku "przedstaw sie" napisała tak..cos tam cos tam sory wygrzebane z kontekstu ale fajne :)

" obojetnie co bedzie, ważne zeby synus był zdrowy" heheheheeh cos tak to brzmiało...:) hehe bardzo mi sie to spodobało..

obojetnie co bedzie wazne zeby synus byl zdrowy heheeheh

Aisak- ten tekst był ode mnie i brzmi dokładnie "Płeć jest obojętna, ważne tylko żeby chłopak zdrowy był!":-D -ulubiony cytat mojego męża- ostatnio nawet gin się śmiała z niego:-)

A propos imienia, to u nas nadal nie ma rozmowy...mnie samej chodzi po głowie Adaś albo Maksiu. A dla dziewczynki...:confused:

reklama
U nas poszerzenie listy nastąpiło
Dziewczynka: Ania, Emilka, Dominika
Chłopiec: Filip, Witek, Wojtek, Hubert

Do góry