reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

u mnie bedzie chybA Megan UWIELBIAM to imie:) znaczenie tez ma super.. tesciowa napewno je skrytykuje ale malo mnie to obchodzi:) imie ma podobac sie mi nie jej ani nikomu innemu:)

Oliwka powinnas powiedziec tesciowej ze niech kupi sobie nie wiem moze pieska i nadal mu imie skoro tak bardzo ma jakies na ''oku'' i chce je wykorzystac..
to twoje dziecko i twojego M.. w zyciu nie pozwolilabym sobie na takie wtracanie
moja tez by chciala zebym dala na imie inaczej.. ale moze sobie chciec..:p miala swoje dzieci mogla je tak nazwac hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka dziewczyny już wszystko powiedziały, a ja dodam tylko tyle: nie daj się!!!:wściekła/y:
Ladies Megan ślicznie;-)

Moi teściowie na Borysa też się nieco skrzywili,ale hahah mam ich pod kontrolą, dzwonią do mnie z każdym problemem i wiedzą że lepiej z Gaciorem nie zadzierać!!!

tesciowie niech sobie narzekaja i kreca noskiem:) to przeciez nasz wybor... ja mam problem bo moj M nie chce sie troche zgodzic na Megan.. z Bryan'em tez byl problem...
ale wkoncu postawie na swoim tak jak i z synkiem zrobilam
w zamian obiecam mu ze gdyby jednak urodzil sie synek.(zdarza sie czasem). niech on wybierze imie..

Oliwka - ale mi ciśnienie podniósł Twój post. no nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek inny oprócz mnie i męża wybierał imię dla dziecka, chyba bym wzrokiem zabiła - a potrafię:-D nawet gdyby to była moja mama, to nie pozwoliłabym jej. bądź stanowcza - oczywiście wobec męża, niech on sam sobie to z mamusią wyjaśni jak taki mamin synek;-)

No wlasnie my tak na poczatku mielismy ze jak rzucalismy co nam by sie potencjalnie podobalo to rodzina krecila nosem wiec postanowilismy ze jak poznamy plec, wybierzemy imie to oznajmimy ze bedzie ono niespodzianka :-) i tak zostalo do dzis-wiedza wszyscy ze corcia ale imie jest tajemnica.

moja tesciowa ostatnio rzucala imionami..:) ale powiedzialam jej ze sami sobie wybierzemy
nie chce byc niemila ale poprostu niecierpie jak ktos mi sie wtraca
jak dawalam synkowi na imie tez wiele osob sie mnie pytalo ''a dlaczego tak?''''a czemu nie polskie'' wkurza mnie to strasznie
przeciez kazdy ma prawo dawac takie imie jakie mu sie podoba..kazdy ma swoj gust, gdybysmy wszystkie mialy takie same to bylyby ze 4 imiona na swiecie a jest ich miliony:)

oliwka nie wiem co te teściowe mają, że się tak wtrącają

moja tesciówka przy Gosi też robiła komentarze... wprawdzie tylko do imienia męskiego, bo chyba nikt nie wierzył, że w takiej "męskiej" rodzinie urodzi się dziewucha, a my do końca nie sprawdzaliśmy płci

efekt jest taki, że teraz wybrane przez nas imiona są tajemnicą dla rodziny Mka, za to, że się wtrącali i komentowali wybrane przez nas imiona

a moi rodzice znają nasze typy;-)

a u mnie imie dla synka w 1 ciazy tesciowej sie spodobalo..malo tego
do teraz mowi ze to ona nam je zaproponowala!:) hehehe
ale niech sobie mysli jest starsza osoba juz wiec tez juz wiadomo nie bede robila problemow z niczego

ale teraz jak powiedzialam jakis czas temu jakie sie mi podobaja powiedziala ze nie ladne i powiedziala ze koniecznie Julka albo Nikolka....:-D:-D:-D
jasne.....

reklama
To u nas znajomi sa przeciwko imienia Marcel...:cool2: mowia ze bedzie przemadrzały i zadufany w sobie :baffled:no to powiedzieli:) hehehehe ale my mamy to dooppie na poczatku M mi powiedział ze moze zmienimy bo jednak tak moze byc :) co ma byc to bedzie charakter bedzie miał po mnie lub po M i nikt tego nie zmieni:)

Do góry