reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Nasza decyzja już można powiedzieć, że zapadła... Będzie Aleksander :) Wcześniej jeszcze oscylowaliśmy przy Jasiu, ale los chciał, że spotkaliśmy w ten weekend wyjątkowo irytującego Janka i tak oto nam się odechciało. Także Dotka, jeśli tu wpadniesz na podforum to możesz mi zmienić, jak będziesz miała chwilę :D

reklama
mój wymyślił sobie dla synka Lucjan..ja to się serio boję, że pójdzie do urzędu i będę miała śmiesznie się nazywające dziecko :-p
moja Ami ma psa Lucjana :-D(taką maskotkę)

Nasza decyzja już można powiedzieć, że zapadła... Będzie Aleksander :) Wcześniej jeszcze oscylowaliśmy przy Jasiu, ale los chciał, że spotkaliśmy w ten weekend wyjątkowo irytującego Janka i tak oto nam się odechciało. Także Dotka, jeśli tu wpadniesz na podforum to możesz mi zmienić, jak będziesz miała chwilę :D
już zmieniam, u nas też jak będzie chłopiec będzie Aleksander

a w związku z tym imieniem: rozmowa moja z Ami, siedzimy na kanapie i Ami nagle mówi, "hmmm, a może jak będzie brat to Tomasz" (tak powiedziała...Tomasz :dry:), ja na to nie, raczej nie, Tata wymyślił "Aleksander, Olo, Olek, Alex", na co Ami po chwili zastanowienia: "a może Marti, albo Melman" :-D:-D:-D

aaaa19- mam koleżankę, która ma syna Lucka bardzo inteligentny i zdolny chłopak, fakt, że to jedyna osoba którą znam o tym imieniu

dotkasss- to Amelcia popłynęła :-D u nas były imienia mapetów, a najlepsze że wczoraj chrzesna Mai się pyta jak bedzie siostrzyczka się nazywała a ona Księżniczka :-D. Co do Tomka mój m tak ma... ładne imię ;-) Ale Alex też jest fajny ;-)

ankzoc, u nas padło, że jak będzie chłopak R decyduję więc ja się poddałam, a że Aleksander ładne imię i można zdrabniać właśnie Alex, Olo itp to ok...ja wyrażam zgodę, ja decyduję jak będzie dziewczynka, no i wolałabym jednak Milę, ale R nie bardzo obstaje, tak czy inaczej ostatecznie decyzja należy do mnie :-D

reklama
Aneta_85 - a u mnie w 1 ciąży mąż strasznie uparł się na Maję, ja nawet w dniu porodu do końca nie byłam przekonana ihhihh jakoś jak zobaczyłam Maję to stwierdzałam, że lepiej będzie Zosia :-D, no ale została Maja i nie wyobrażam sobie teraz innego imienia dla niej

Do góry