reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Moja babcia ma na imię Helenka piękne imię, ja sama byłam skłonna dla 2 dzidzi dac takie imię ale t nie był zachywycony

reklama
Mi od zawsze podobało się imię Saturnin. Jak byłam mała to marzyłam, że będę miała synka i będziemy sobie mieszkali sami w domku po dziadkach. No ale nie jestem aż taka odważna na takie imię.

U mnie w pracy jest taki emerytowany już profesor, który ma na imię Saturnin właśnie, uroczy przedwojenny dżentelmen.

A moja pani promotor miała na imię Nonna, jak mówię komuś jak się nazywała, to też nikt nie wierzy w takie imię :)

Helenka też mi się bardzo podoba, i Tereska, ale mój ulubiony mąż kategorycznie się nie zgodził. Także dla dziewczynki dalej nie mamy imienia.

mój syn wczuł się w role starszego brata i co chwile podsuwa nowe typy na imię teraz przerabiamy Miłosza:-)

Ja główkowałam i wymyśliłam, dziewczynka : Wiktoria, Weronika, Kornelia, Oliwia, a chłopczyk : Wiktor, Dominik, jeszcze muszę z partnerem przedyskutować ten temat :) :-)

u nas kurcze dalej brak pomysłu na imie dla chłopca chyba będzie Nikodem II tak nam się podoba to imię :)

Zawsze może być Nikodem senior i junior :-D tylko senior, to się mówi jak chyba ojciec lub dziadek tak miał :crazy: ale brat ?? Nie wiem :-D:-D W jednym masz rację, Nikodem to cudowne imię i jeśli u nas brocha zamieni się w armatę, na USG 4D, to bedzie Nikoś :-D

sandzii, fajne imiona dla dziewczynek powymyslalas, ja chcialam Kornelie, bylaby Amelia i Kornelia, ale drugiej stronie sie nie podoba :/
Na razie stanelo na Klara Bedzie Klara i Amelia

reklama
Do góry