reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Dziewczynki, u mnie, jesli okaże się, że jest dziewczynka, to w sumie dzieki Waszym typowaniom będzie Maja, albo Hania :-) Dzięki Wam, bo nic do mnie, nas nie przemawiało.

reklama
Jedno i drugie piękne...powiem ci że Maja miała być Hanią ale nie dałam jej tak na imię ze względu na teściową nie mam nic do niej ale jakoś tak..

Pola pięknie, tak samo jak Tosia, Zosia, ale ja jestem taka głupia, że zaraz się zastanawiam jak będą czytać dziecko w szkole, zanim zaczną używać zdrobnienia - Apolonia, Antonina, Zofia i jakieś to dla mnie dziwne. Pamietam smiechy kolegów ze szkoły kiedy nauczyciel czytał kolegę Stasia- Stanisław.

aa Dotkas: możesz wpisać mi na liście Lena :) choć mąż jeszcze nie uświadomiony ale łatwo z tego nie zrezygnuje :p

:-D:-D:-D ale się uśmiałam. Postawisz Go przed faktem dokonanym ? :-)

no nie tak do końca :D bo już mu mówiłam, że podoba mi się Lena to tylko sie uśmiechnął :-D wiec pewnie nie bedzie miał nic przeciwko :D jakby my sie nie podobało to by coś powiedział jak z resztą moich pomysłów :p skoro on chciał Leona to ja chcę Lene :D hehe
dzis mu powiem jak po nas przyjedzie ze Lenke chce :D chyba ze zaproponuje coś co mi sie bardziej spodoba :D

reklama
My mamy teraz na tapecie: Aleksandra i Aleksandrę, Emilkę i Kubę i Agatę. Mnie najbaradziej się podobały, ale odpadły przez T. Leon, Lena, Pola. Mamy bardzo długie nazwisko więc trochę się boję tej Aleksandry ;) Będzie miała kłopoty, żeby się zmieścić w kratkach :-) ale czy to aż takie ważne?

Do góry