reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

my chyba już na pewno ustaliliśmy, że chłopak będzie Antek. Dla dziewczynki nie mamy nawet jednej propzycji, bo ja jestem nastawiona tylko na synusia. Ciekawe co będzie jak jednak siusiak się nie wykluje :-p
to u mnie odwrotnie :tak: chociaż wczoraj przysiedliśmy i spisaliśmy imiona dla chłopca gdyby ewentualnie się okazało, że siusiak jest...ale niestety do żadnego tak do końca nie jestem przekonana :sorry:

reklama
Dorotko powiem Ci, że u nas tez było podobnie z imieniem dla chłopca, było tysiąc propozycji a dla dziewczynki tylko jedno, Lenka. No i jest dziwczynka :-) Może cos w tym wszystkim jest ;-)

ticker.php

ticker.php

Izunia, tylko, że u nas te propozycje to tak na siłę wymyślane, żeby było w razie czego...a dziewczynka Maja, albo Mila (za tym ostatnim to ja bardziej się upieram :-p)

U nas było dla chłopca imię Jaś ale że dziś lekarz powiedział że prawdopodobnie dziewczynka to Maja od razu powiedział że będzie miała Amelkę ... my nie mielismy pomysłu gdzieś tam Emilka Oliwka może Hania Helenka... no ale Maja nam oświadczyła Amelka i tak pewnie zostanie

Ja dzisiaj pytam mojego Filipa.
Filipku to jak byś chciał żeby na imię miał Twój bracisze.
Filip pomyślał i mówi...yyyy no Brat albo Zygzak (jesteśmy na etapie tej bajki) :-D nooo takiej odpowiedzi się nie spodziewałam.
Ale po chwili powiedział że jesce mu się Maciuś podoba ;-)

Hah dobre... Klaudia
u nas najpierw była Andrzejka tydzień temu jak mąż kupił Mai puzzle z mupetami to Maja mowila że braciszek będzie Fazi a siostra Zabcia... haha tylko Kermit był płci męskiej :) na szczęście dziś podała normalne imię :) zresztą ciekawi mnie skad jej się wzięła ta Amelia bo żadnej nie ma w przedszkolu i nie zna :?

Dororka ja proponuje ci Maje :) to na prawdę rezolutne dziewczynki jak w piosence z bajki :) zresztą znam tylko 3 maje dzieciaczki i jedna Maje tylko w swoim dorosłym życiu poznałam :)

no to podobnie u nas tyle ze mala sie uparla ze jak braciszek to Julek (tez z bajki "Zaplatani"), my chcemy Filipka ;-)
jak siostrzyczka to na Amelke sie zgodzila ;-)

reklama
Do góry