reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
no nie ma hahahah bo podoba się i mi i mężowi
Marcelinaa
Marcelina, no to gratki :-) Pindzia odchodzi w zapomnienie;-)
hehehe dzięki !
Ale Pindzia dziewczyny nie odchodzi w zapomnienie !! Pindzia będzie zawsze Pindzią :-)
Marcelina a literki już kupiłaś?
Nie dopiero dziś dostałam wypłatę
mucha_nie_siada
oooo Marcelina, to weekend na bogato a od poniedziałku znowu... . Ja już zapominam co to wypłata (była ostatniego czerwca )
Marcelinaa
nic nie mów dziś wpadłam do rossmanna i wydałam 164 zł.. a ja się pytam kurna na co?????!!!!!!!!!!!
ok pampersy 55 zł..ale reszta?
Reszta to pierdoły..szampon..odżywka..żel pod prysznic.. kret do rur, cilit do czyszczenia pieca i parę tych małych wyjazdowych buteleczek z szamponem, mydłem, pastą do zębów i takie tam.. i 164 zł. Myślałam, że padnę na cycki..
Szaleństwa w tym miechu nie będzie..bo niestety mam mega debet po zakupie pralki itd.. a tu jeszcze tyle prywatnych wizyt u lekarzy i badań do zrobienia...ehhh
ok pampersy 55 zł..ale reszta?
Reszta to pierdoły..szampon..odżywka..żel pod prysznic.. kret do rur, cilit do czyszczenia pieca i parę tych małych wyjazdowych buteleczek z szamponem, mydłem, pastą do zębów i takie tam.. i 164 zł. Myślałam, że padnę na cycki..
Szaleństwa w tym miechu nie będzie..bo niestety mam mega debet po zakupie pralki itd.. a tu jeszcze tyle prywatnych wizyt u lekarzy i badań do zrobienia...ehhh
reklama
Marcelinaa bo te małe buteleczki, szamponiki itd. to najwięcej Cię kosztowały.
A co do pampków to jest tam promocja: kupujesz 2 paczki pampersów za 89,99 i dostajesz nawilżane chusteczki z pampersa za grosz. Zaoszczędziła byś niecałe 30 zł Szkoda, że nie wiedziałaś i kasjerka CI nie zaproponowała, ale to rzadkość...
A co do pampków to jest tam promocja: kupujesz 2 paczki pampersów za 89,99 i dostajesz nawilżane chusteczki z pampersa za grosz. Zaoszczędziła byś niecałe 30 zł Szkoda, że nie wiedziałaś i kasjerka CI nie zaproponowała, ale to rzadkość...