reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiię dla dziecka

Lenka śliczne :tak: Vanessa-bryyy!!!:no:
Mucha -Jessica-wysiadam normalnie jak słyszę to imię :-D no ale jakby się tak każdemu to samo podobało to chyba wszystkie dzieciaczki miałyby tak samo na imię a tak chociaż jest urozmaicenie :tak:no i tak właśnie jest ze wszystkim -urozmaicenie i różnorodnośc w naturze i przyrodzie musi być -oooo!!!:tak::-) a mojej córki kolega ma siostrę która ma na imię KASJANA -I CO WY NA TO????:happy:

reklama
hahaha dziewczyny dobre jestescie :-D ja to dopiero patologia :-)zaraz 5 urodze:-D no i chyba nie mam szans na chlopaka i warsztat trzeba zamknac:-D
problem tylko z imieniem jest....bo dla chlopca od zawsze chcialam Alan,no ale skoro proawdopodobnie nie wyszlo to trza znalezc jakies......no i tak se mysle czy moze Kaya? mamy Maye to i Kaya by mogla byc:-Dale pewnie reszta sie nie zgodzi.....a potrzebujemy takie coby i po polsku i po angielsku bylo ladnie....mamy Natalie,Kamile,Anite i Maye......a nastepna????????????????????????

Kaya bardzo mi się podoba :-)
Aga u mnie też miała być Tosia...... a jest Piotruś i teraz Filip i chyba też warsztat zamknę :-D

a u mnie po głowie od dawna chodzi Ola :-) ale jakoś 100% zdecydowania nie ma, ostatnio mąż coś o Dorotce wspomniał.
Moja koleżanka w niedzielę urodziła córcię, napisałam o tym fakcie K a ten mi odpisał, że się cieszy itd ale na końcu: "to teraz czekamy na Oleńkę"...

więc chyba decyzja się podjęła ;-)

reklama
Do góry