reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiię dla dziecka

cokies najważniejsze, żebyście się Wy dogadali. Rzadko kiedy wszystkim dogodzisz.
Ja w wyborze też brałam pod uwagę tylko moje i Dawida zdanie i w ostateczności ustąpiłam i będzie Igor. Troszkę brakuje mi zdrobnień do tej opcji, ale pewnie wyjdą w praniu:-D

reklama
aankaa zawsze możecie losować karteczki, albo wypisać swoje typy i może któryś się powieli? A Tobie nie bardzo leży wybór?

Miałam podobne odczucia, ale już jestem na tak. Z pewnością znajdę jakieś słodkie zdrobnienie dla tego mojego słodziaka. A jakie inne typy macie?

Marcel to był również mój typ, ale odpadł w przedbiegach. D. pracuje na kopalni i jedna z nich nazywa się właśnie MARCEL i osiedle na którym stoi również, więc nie miałam szans:)

Gabryś również mi się podoba ale kolega D. tak się nazywa więc długo nie rozważaliśmy no i mi Bartosz też się podobał, ale tylko mi:tak: także mamy podobne gusta.

Do tego wszystkiego my rozważaliśmy jeszcze Olaf i Aleks, a ja to bym jeszcze Emila chciała:)

oho ho nazbierało się:)

u nas zapewne zostanie Igor tym bardziej ze M pojdzie do urzedu rejestrowac wiec "postawi" na swoim. Smieje sie ze jak ja bede miala mozliwosc rejestracji to inaczej zapisze ale mam male szanse

reklama
Do góry