Nie wiedziałam, że to odpowiednik Mateusza Tak czy owak to jest Wasz wybór i dacie na imie tak jak Wam się podoba, fajnie tylko , ze nie masz zamiaru dawać kolejnego "oklepanego" imienia.Matei :-)
Jak Mai, Kai, Amelii, Zofii, Igi,Lidii.. (tym się pocieszam )
Matea to żeński odpowiednik Mateusza
reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
Cha cha cha, a nie przeszkadza Ci, że statystycznie Pol jest już dużo, no i na forum też jest - MOJA , więc nie możesz nazwać tak, jak wybrała ta antypatyczna asiacur, hehehe
statystycznie chyba nie ma tragedii Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki ... i nie antypatyczna tylko bezwstydna, skoro se wymyśliła imie, które mi się nawet podoba !!
Nie wiedziałam, że to odpowiednik Mateusza Tak czy owak to jest Wasz wybór i dacie na imie tak jak Wam się podoba, fajnie tylko , ze nie masz zamiaru dawać kolejnego "oklepanego" imienia.
nooo Matea – Wikipedia, wolna encyklopedia , dzięki :-)
mucha_nie_siada
Marcelinaa, w 2011 jest już na 22 miejscu ( Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki ) - a 2011 jeszcze się nie skończył
Marcelinaa
oprócz Niuni jest jeszcze parę innych "kwiatków"widzę Niunię na tej liscie
Mucha- 22 miejsce łapie się jeszcze w moje ewentualne widełki
T
taycia
Gość
Nie wiem,ale jakoś do Marceliny to mi tylko Matea pasuje :-) Pindzia zakręcona jak mama... no,ale wasz wybór :-)
O nieee, imię mojego syna już na 3 miejscu biedny pewnie będzie miał tak jak mój Mąż - wszędzie same Michały
O nieee, imię mojego syna już na 3 miejscu biedny pewnie będzie miał tak jak mój Mąż - wszędzie same Michały
Marcelinaa
Mąż mi pomógł wczoraj na te moje "zwątpienia" mówiąc, że on już się przyzwyczaił.. zszokował mnie bardzo- bo to nie jest proste- wszyscy z rodziny i znajomi krytykują to imię a moja mama nawet dzwoni i się pyta notorycznie "jak tam Majka?" a ja na to "nie znam " więc nie jest łatwo (pomimo wrodzonej złośliwości) wytrwać przy swoim wyborze- a już na pewno nie myślałam, że mu się to uda- skoro mi jest ciężko !! Chyba go nie doceniałam heeh
ps Taycia- mój mąż też Michał
ps Taycia- mój mąż też Michał
T
taycia
Gość
hahahaaha dobre właśnie o tym mówię :-)
Na początku ciężko pewnie będzie rodzinie,ale w końcu nauczą się ładnie mówić ... Matusia , Macia , Mateika :-) wasza córeczka, wasza decyzja... :-)
Na początku ciężko pewnie będzie rodzinie,ale w końcu nauczą się ładnie mówić ... Matusia , Macia , Mateika :-) wasza córeczka, wasza decyzja... :-)
reklama
mój Wiktor też na 22 miejscu- pewnie będzie się biedny rozglądał jak te wszystkie Wiktorie będą wołać ale co tam
Kurde, dziwne bo ja małych Wiktorów znam pełno
Wiki w 2006 też było popularne (teraz się dowiedziałam) a w całym przedszkolu jest jedna:-)