reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

Matei :-)
Jak Mai, Kai, Amelii, Zofii, Igi,Lidii.. (tym się pocieszam :-D)
Matea to żeński odpowiednik Mateusza :tak:
Nie wiedziałam, że to odpowiednik Mateusza :zawstydzona/y: Tak czy owak to jest Wasz wybór i dacie na imie tak jak Wam się podoba, fajnie tylko , ze nie masz zamiaru dawać kolejnego "oklepanego" imienia.

reklama
Cha cha cha, a nie przeszkadza Ci, że statystycznie Pol jest już dużo, no i na forum też jest - MOJA :-D, więc nie możesz nazwać tak, jak wybrała ta antypatyczna asiacur, hehehe:-D

statystycznie chyba nie ma tragedii Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki ... i nie antypatyczna tylko bezwstydna, skoro se wymyśliła imie, które mi się nawet podoba !! :-D:-D:-D:-D:-D

Nie wiedziałam, że to odpowiednik Mateusza :zawstydzona/y: Tak czy owak to jest Wasz wybór i dacie na imie tak jak Wam się podoba, fajnie tylko , ze nie masz zamiaru dawać kolejnego "oklepanego" imienia.

nooo Matea – Wikipedia, wolna encyklopedia , dzięki :-)

Nie wiem,ale jakoś do Marceliny to mi tylko Matea pasuje :-) Pindzia zakręcona jak mama... :-D no,ale wasz wybór :-)
O nieee, imię mojego syna już na 3 miejscu :wściekła/y: biedny pewnie będzie miał tak jak mój Mąż - wszędzie same Michały :eek:

Mąż mi pomógł wczoraj na te moje "zwątpienia" mówiąc, że on już się przyzwyczaił.. zszokował mnie bardzo- bo to nie jest proste- wszyscy z rodziny i znajomi krytykują to imię :( a moja mama nawet dzwoni i się pyta notorycznie "jak tam Majka?" a ja na to "nie znam :confused2:" więc nie jest łatwo (pomimo wrodzonej złośliwości) wytrwać przy swoim wyborze- a już na pewno nie myślałam, że mu się to uda- skoro mi jest ciężko !! Chyba go nie doceniałam heeh

ps Taycia- mój mąż też Michał :-D

hahahaaha :-D:-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D właśnie o tym mówię :-)

Na początku ciężko pewnie będzie rodzinie,ale w końcu nauczą się ładnie mówić ... Matusia , Macia , Mateika :-) wasza córeczka, wasza decyzja... :-)

reklama
Do góry