reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla Maluszka :)

Dziewczynki znalazłam idealne wg mnie imie dla chlopca: Krystian:))) bardzo mi się podoba, ale moj mąż powiedział że nie ma mowy....;/ I mówi że i tak będzie dziewczynka.... zeby to bylo takie proste......

reklama
Wybór imienia dla dziecka to zawsze był w naszym przypadku ogromny problem.
Córcia miała być Eleną a została Aleksandrą
Synek miał być Olafem a został Karolem

a co teraz...

nie mam zielonego pojęcia :szok:

Mamy kilka upatrzonych ale znając Nas znów się zmieni :sorry:

dziewczynki:
Gabriela
Klara
Natalia
Emma
Antonina

a dla chłopca
Bartosz
Bartłomiej
i to chyba tyle na chwilę obecną

Witam serdecznie,

moje wymarzone imiona to :

Julek (Julian)
lub
Julka (Julia)

mężuś także zaakceptował także tylko czekamy na rozpoznanie płci :-)

moja koleżanka ma Nadię, i mówi na nią albo Nadi albo Nadusia :)

piękne imię sama o nim myślałam ,ale ze wzgledu na koleżankę nie będę powielała już tego imienia:):-)

Ja właśnie nie znam żadnej Nadii chciałam coś oryginalnego, bo imię dla chłopca nam niestety kuzynostwo męża podwędziło i teraz będziemy się w razie czego dublować.

my tez mamy maly problem, przez to ze mieszkamy w Niemczech nie wiem co za imie wybrac, zeby w tu dobrze potrafili je wymowic i mialo tez cos polskiego...i problem. moj M. chcialby dla chlopca Noe lub Robin, nie jestem jeszcze do tego przekonana....jakos..... a dla dziewczynki chyba Marie ,Stefanie lub Liliana.....

reklama
moja kolezanka tez ma Nadie i mowi Nadusia, Nadunia

kijaneczka ja tez z de :) moj m powiedzial ze bedziemy szukac imienia miedzynarodowego, narazie jeszcze nic nam do glowy nie wpadlo ale mamy czas :)

ja niby mialam swoje typy ale moj m powiedzial kategorycznie nie i teraz czekamy az poznamy plec i wtedy bedziemy myslec

Do góry