reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla Maluszka :)

reklama
Rysia ,ale długa lista :-) mnie najbardziej podoba się Maksymilian.

wiecie coś moja najlepsza przyjaciółka ma synka Krzysia. i to zdrobnienie mi się szalenie podoba. ale Krzysiek to już nie za bardzo :-p

Maksymilian to pomysł mego m, trochę byłam sceptyczna na początku, ale gdy już zaczęło mi się podobać, to się okazało, że dalekie kuzynostwo też dało tak na imię swemu synowi, no i pojawiły się wątpliwości, bo gdyby nie to samo nazwisko... ale coraz bardziej mam to w d... stoimy jednak w miejscu i może się okazać, że dopiero przyjdzie nam decydować na porodówce jak u Ciebie Natalia ;P

moja siostra ma na imię Zosia i uważam, że to jedno z piękniejszych imion dla dziewczyny :)

Ja też chyba na porodówce będę myśleć... żadne z tych co podawałam do mnie nie przemawia :angry:. Wczoraj mnie już głowa od myślenia rozbolała...

a ja tak jak pisałam, mam dość niech się małżonek głowi:-) skoro on na moje propozycje kręcił nosem to zobaczymy co on wymyśli i tym razem ja trochę pokapryszę;-)

dziewczyny, ja należąca do tych co jeszcze nie ma wybranego imienia dla bąbla:-( więc główkuję i raczej słabo mi to idzie... może mi podpowiecie: czy inicjały Szymona to "S" czy "Sz", bo coś mi na głowę padło i stwierdziłam że dziecko powinno mieć ok inicjały..:sorry2:

reklama
zapominajka, wiem wiem, tylko tak w praktyce jak to potem jest? bo w sumie samo S to mi trochę nie pasuje skoro imię Szymon..

a na necie znalazłam różne opinie i jedni twierdzą że S. a inni że Sz.

Ostatnia edycja:
Do góry