reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla Maluszka :)

Sembo sama nie wiem .to samo przychodzi. jak się dzidziuś urodzi.

Moja córeczka ,która ma na imię Franciszka mówimy do niej Frania, Franusia, Franulisia,Franeczka,Franczeska, Frańcia, Kokulisia,Franka, Franulinia. itd.:-)
a narazie do synusia mówię Bruno.

reklama
Kacper świetne imię .miałam kiedyś chłopaka o tym imieniu był mega przystojny.
u nas tez początkowo miał być ,ale niestety nie dogadaliśmy się.

Framama- to wy cala palete zdrobnien dla Franusi macie :)
u nas tez sie raczej imion nie zdrabnia, no moze tylko ze sie dodaje czasem- ale nie do wszystkich sie da- koncowke -i, my mowimy Sophia, jak bedziemy zdrabniac sie okarze, Niels mowi czasem Sofi :)

A my dalej w kropce:wściekła/y: Ja już miałam wybraną Hanię to mojemu ostatnio się Lidia ubzdurała ....i klops. W końcu się poddałam i on ma imię wymyślić teraz tylko ma się ładnie zdrabniać:tak: Uff coś czuję, że z tempem mojego męża intensywnie to on zacznie myśleć jak ja na łóżku porodowym wyląduję:wściekła/y:
Zazdroszczę Wam, że już macie wybrane:-)

Ja też mam nadzieję, że u nas się już nie zmieni i zostanie Gabrysia. Już się przyzwyczaiłam do tego imienia :-) i tak się zwracam do brzucha;-)

reklama
mój mąż dalej nazywa młodą Edytką, ja już sama nie wiem, ostatnio mi się Hania podoba,
ale ta Edyta też coś w sobie ma, tylko Edytka....już tak jakoś, nie wiem.....

Do góry