reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla Maluszka :)

mąż chce Edytę ale ja nie wiem jak się do dziecka mówi wtedy, jak to zdrabniać?
wolałabym Zosia, Gabrysia, sama nie wiem, ale te są oklepane a Edyta to chyba rzadkie

reklama
Ja miałam mieć na imię Marta ale tacie się nie spodobało i stanęło na Kamila Marta:-) Dla mnie to takie charakterne imię:-) Mała już pokazuje swój charakterek więc myślę, że będzie idealnie pasowało :)

moja mlodsza siostra jest marta :) moja absolutnie najlepsza licealna przyjaciolka tez marta, ciezko z nimi ale jakos je uwielbiam :)

Edyta- hmm, chyba Edzia, nie brzmi zbyt pieknie, zreszta ja nie jestem fanka tego imienia

Edzia brzmi strasznie :/ Dysia, Edysia już ładniej ale Edyta ogólnie nie kojarzy mi się z miła osobą, jakieś takie to imie 'ostre'. Już bardziej Beata, też nie jest popularne ;)

no też właśnie sądze że takie twarde, potem jak dorośnie to nawet ok ale do dziecka?? nie mam pojęcia
może przeforsuję Gabrysie ;p albo coś jeszcze innego nam wpadnie
ale ogólnie mąż od pierwszego dziecka zdecydowanie obstawia że jak dziewczynka to Edyta, nawet nie dyskutuje za bardzo na ten temat

reklama
Do góry