reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ile nas tu jest - lista

:laugh: >:D >:D siemanko wszystkie mamuśki (sierpniowe)  dopisze sie do waszej listy.jestem w 18 tygonniu ciazy  i sie z tego ciesze.mam na imie iwona jestem ze szcecina i mam ................15....laat niewstydze sie tego pozdrowienia dla wszystkich przyszłych  mam

reklama
czesc dziewczyny, moja dzidzia sie urodzi miedzy 2 a 5 sierpnia, a ile nie wczesniej :-)
jest to moje pierwsze dziecko, mam 24 lata, mieszkam w Londynie a pochodze z Wroclawia ,
znalazlam wasze forum dzisiaj, szukajac info na temat dlugosci szyjki macicy ;D

hej!!
Witamy wszystkie sierpnióweczki!!! "Główna" nasza pogawędka toczy się na wątku -sierpniowa mama - jeżeli macie ochote pogadać to zapraszamy!!!! Tam poruszamy rózne tematy. Alicia rodzic będziesz w Londynie??
Pozdrawiam !!!

Ja bede nastepna... termin na 3 sierpnia. Mieszkam od tamtego roku w Niemczech z mezem, w ciaze zaszlam w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek- to sie nazywa najwieksze szczescie na swiecie! Juz nie moge doczekac sie lata!

heja
ja nazywam się marta i w maju skończe 28 lat to jest moja pierwsza ciąża, , na początku ciązy przez lekarza wylądowałam w szpitalu, po jego badaniu zaczełam krwawić super lekarz w szpitalu w szpitalu byłam 3 dni już więcej do niego nie pójde sadysta nie mogę sie doczekać sierpnia chciałabym aby juz był i przytulić do siebie swoją niunię

mam na imie iza i jestem tu po raz pierwszy. poruszam sie na tej stronie troche niepewnie, bo slabo sie tu jeszcze znam. planowo dziziusia bede miala pod koniec sierpnia. pozdrawiam wszystkie mamy

Hej kobitki, ,mam na imie Ewa- mieszkam wraz z mezusiem we Wroclawiu.Mam 22latka i spodziewam sie mojej kruszynki na 11 sierpnia.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny....

po ostatniej wizycie lekarz powiedział że jestem w 30 tygodniu i 6 dni czyli początek sierpnia albo koniec lipca

Witam!!!
Mam na imię Iza i mam 29 lat , jestem z Krakowa. Jestem w 30 tc. to moja pierwsza ciąża. termin mam na połowe sierpnia.

Pozdrawiam gorąco!!! ;)

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Mam na imię Ania i jestem z Warszawy. Jest to moja pierwsza ciąża, termin mam na 15 sierpnia.
Pozdrawiam  :)

Do góry