reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iława

reklama
Fajnie, ze wypad się udał!
A teraz leć po małą bo pewnie się stęskniłaś :)
Co do 23 sierpnia to zobaczymy... hehe wczoraj wybieraliśmy datę najbardziej wszystkim odpowiadającą...więc nie wiem...
My dzisiaj tez pewnie byśmy pojechali nad wodę...tylko w innym kierunku-chyba bo ja nie wiem gdzie Hartowiec jest hehe ale ta impreza..mam nadzieję, ze jutro pojedziemy!
Tak patrzę...na mój suwaczek. Za równy miesiąc mamy rocznicę ślubu z Marcinem!! Jak ten czas leci!
Jakubek wciągnął właśnie drugie śniadanko... Ależ mój synek ma apetyt <szok>
Anetko miłego wypadu nad wodę!!

Hej!
Ja jeszcze u teściów... Pogoda jest do niczego, dobrze, ze zabrałam Jakubkowi kurteczkę.
Jeszcze jest pełno gości...ale zaraz po obiedzie będą się rozjeżdżać więc pewnie i my do domku ruszymy odpocząć :)
Anetko miłego dnia życzę!

Hej!
Anetko jak tam po imieninkach?
My już w domku...nareszcie. Jestem padnięta buuu
Teraz zmykam. Do komputerka usiądę wieczorkiem...to się odezwę...
Pozdrawiam!!

Fajnie, że imprezka udana! Nasza wczorajsza też...siedzieliśmy do 2...a Jakub wstał dzisiaj o 8 więc zadowolona byłam na maksa :) Mój synek ma wyczucie!
No piękne zakupki!!
Ja już wykapana...oj potrzebny był mi prysznic...ciepły i długi :)
Jakubek śpi...
Zaraz będziemy oglądać wesele Marcina kuzyna :)

reklama
Do góry