reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

a my z mężem cały czas pracujemy nad stronką.. wymyślam suwaczki heh.
Mam nadzieje ze niebawem skończymy i tez sie położymy bo jutro trzeba wstać i od rana mamy robotę..

Dobranoc

reklama
Hej!
No i tak jak mówiłam...dobry humor mam... A to za sprawą tego, że mój synek pospał do 7.30!! Jeszcze w to nie wierzę!!
Mam nadzieję, ze dzisiaj pogoda się poprawi... muszę iść do urzędu skarbowego... a niestety auta dzisiaj nie mam :( więc zostaje mi wózeczek Jakubka :)

A z racji, ze Jakub tak późno wstał chcę spróbować na jedną drzemkę goprzestawić...zobaczymy jak nam pójdzie :)

czesc dziewczyny
my własnie zawozimy Filipka do tesciow na jakis czas abysmy mogli do końca na spokojjnie sie spakowac do auta.
Dziękuje, na pewno bedziemy zadowoleni z urlopu!
A wam dziewczyny zycze przyjemnego kawkowania;) i udanego weekendu!

buziaki!

:-)

Hej hej Anetko!
Ufff niedawno pojechał od nas informatyk... Już jest ok :) Tylko gg muszę zainstalować heheh
Pozdrawiam!

Cicho tu .. chyba swiatla pogasze na tym forum bo co bede tak sama siedziec ;) hhihi:)
dzis wybieramy sie do siemian ze znajomymi!mam nadzieje ze bedziemy sie super bawic!a jutro wyjazd do hartowca:))) a w niedziele,,, w niedziele zalezy jaka bedze pogoda :)
Anetko jak to sama?! Hehe już jestem :) Marcinek postarał się o naprawę sprzętu dla mnie...kochany :) Ale od razu wgrane zostało nowe oprogramowanie więc komputer mam "pusty"
I jak tam wypad do Siemian? Udany?
A ja pomału przestawiam Jakubka na jedną drzemkę...i o dziwo przychodzi mu to z łatwością :)
Teraz idę już pomału do łóżeczka... Była u mnie dzisiaj psiapsila...nagadałyśmy się pooglądałyśmy zdjęcia he z podstawówki i ustaliłyśmy termin spotkania klasowego na 23 sierpnia :)) Ale już jakaś zmęczona jestem...
Do jutra!

reklama
Witamy sobotnio!
My jak zwykle od samego rana na nogach :)
Jakubek rozrabia...wszędzie go pełno :)
Pogoda za okienkiem nie najgorsza :) A popołudniu jedziemy na gościnkę do teściów...

Do góry