roksanaxyz
Początkująca w BB
Dzisiaj rano dobiłam, najpierw nic później znowu druga blada kreska... Po czasie oczywiście, ile to nie wiem, bo spojrzałam po powrocie z pracy... Głupie testy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj rano dobiłam, najpierw nic później znowu druga blada kreska... Po czasie oczywiście, ile to nie wiem, bo spojrzałam po powrocie z pracy... Głupie testy
Hej wszystkim.
Podepnę się pod temat i zapytam co sądzicie o moim teście wykonanym dziś rano po pierwszym moczu :-) mam mieszane uczucia
Dwa testy są te same, drugi lekko po wyschnięciu
To akurat z aptekiA może spróbuj z pinkiem albo facelle ? To mi wyglada na test z action, ja im nie ufam szczególnie
Ale też dziwne, że jak wyschnie to ta pierwsza była taka mocna... Nie wiem, oszukują mnie coś, mam jakiegoś pecha jak człowiek chce dziecko to zawsze sobie nadziei narobiMi się wydaje że jak leci ten test na różowo to jej wtedy nie widać i musi wyschnac.
idz na betęAle też dziwne, że jak wyschnie to ta pierwsza była taka mocna... Nie wiem, oszukują mnie coś, mam jakiegoś pecha jak człowiek chce dziecko to zawsze sobie nadziei narobi
Gratulacje.Robiłam dzisiaj betę, 8.73, kobiety nie będące w ciazy mniej niż 5. Powtórzę w poniedziałek, ale coś się dzieje. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok