reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Fajnie, ze wypad się udał!
A teraz leć po małą bo pewnie się stęskniłaś :)
Co do 23 sierpnia to zobaczymy... hehe wczoraj wybieraliśmy datę najbardziej wszystkim odpowiadającą...więc nie wiem...
My dzisiaj tez pewnie byśmy pojechali nad wodę...tylko w innym kierunku-chyba bo ja nie wiem gdzie Hartowiec jest hehe ale ta impreza..mam nadzieję, ze jutro pojedziemy!
Tak patrzę...na mój suwaczek. Za równy miesiąc mamy rocznicę ślubu z Marcinem!! Jak ten czas leci!
Jakubek wciągnął właśnie drugie śniadanko... Ależ mój synek ma apetyt <szok>
Anetko miłego wypadu nad wodę!!

Hej!
Ja jeszcze u teściów... Pogoda jest do niczego, dobrze, ze zabrałam Jakubkowi kurteczkę.
Jeszcze jest pełno gości...ale zaraz po obiedzie będą się rozjeżdżać więc pewnie i my do domku ruszymy odpocząć :)
Anetko miłego dnia życzę!

Hej!
Anetko jak tam po imieninkach?
My już w domku...nareszcie. Jestem padnięta buuu
Teraz zmykam. Do komputerka usiądę wieczorkiem...to się odezwę...
Pozdrawiam!!

Fajnie, że imprezka udana! Nasza wczorajsza też...siedzieliśmy do 2...a Jakub wstał dzisiaj o 8 więc zadowolona byłam na maksa :) Mój synek ma wyczucie!
No piękne zakupki!!
Ja już wykapana...oj potrzebny był mi prysznic...ciepły i długi :)
Jakubek śpi...
Zaraz będziemy oglądać wesele Marcina kuzyna :)

reklama
Do góry