reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

my już po zakupach.
dom wysprzątany i teraz biorę się za obiadek.
Dziś robię zupę kalafiorową.

miłego popołudnia życzę

reklama
He to wszystkie "Iławianki" dzisiaj zupki gotują... Ja już wstawiłam na krupniczek :)
To Kinga jeszcze pakowanie i gotowi do wypoczynku, co?

My wrócilismy ze spacerku....
Humorku niestety dzisiaj nie mam... może wieczorkiem się poprawi... Zostaje u mnie szwagierka na noc i pewnie będziemy jej pazurki poprawiały wieczorkiem.

Hej no u nas ok. pakowanie trwa z przerwami na łyka piwka:) pijemy sobie z mężem lesia a Filip się bawi w majstra he.
Dziś to chyba padne i na pewno pozno bo jeszcze musze mezowi pomoc w robieniu stronki internetowej dla klienta. Na jutro umówiliśmy sie z rodzicami ze wezmą na troche Filipa a my na spkojnie sie spakujemy w auto. Po 12 wyjeżdżamy z Iławy.

miłego wieczoru dziewczyny.

Anetko i jak, byliście na spcerze? Wsumie było pochmurno ale ciepło dosyć.
A co byś powiedziała...jakby była pogoda w niedzielę na wyjazd nad jeziorko?
Jakubek śpi... A ja odpoczywam... Przy redsie cytrynowy,...feee jakby mi ktoś płynu do naczyń dilał!

Może taka pogoda na kiepskie nastroje :/
A ja wieczorek znowu przed kompikiem... Nie ma co robić jak męża brak :) A szwagierka robi pazury sobie...nie przeszkadzam jej :)

reklama
Do góry