reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Hej.
Anetko przede wszystkim DZIĘKUJE CI ŻE BYŁAŚ ZE MNĄ w tych ciężkich dla mnie chwilach! tule cie mocno i całuje:) Widzisz... tak sie bałam a nie było tak strasznie. Chociaż ja wiem że to dzieki pewnym osobom tak wyszło jak wyszło;-) Wspierałaś mnie, rozśmieszałaś... tak wiele to dla mnie znaczy! jestes koffana wiesz:-)
Dałaś Wikusi koraliczki? :) pewnie na spacerku jestescie.. :)

Mi własnie Filipek zasnął, leże sobie wygodnie w łóżku i własnie pisze do Was że u mnie ok. Troche mnie pobolewa ale wziełam juz tabletki i zaraz postaram sie przespać.Teraz 4tyg nie moge dzwigac i seksic sie z mężem. damy rade he. Obiad mamy na 3dni zrobiony dzieki mojej kochanej mamie i teściowej:tak:
Po 15 wraca mój Michał wiec bede miała pomoc.

Dzwoniła do mnie nawet moja szwagierka! :szok: i powiedziała że sie cieszy że już jestem po i że jednak wypalanka a nie wycinanie bo bede mogła śmiało zajść jeszcze w ciąże:-) i powiedziała że 17go czekają na nas w Gdansku:-) ależ mi miło sie zrobiło.
W ogóle dostałam sporo smsów od koleżanek co mnie ucieszyło bo widzę jak są za mną:happy2:

Anetka musimy koniecznie w tygodniu sie umówic na kawke lub piwko:tak: no nie?! ty już wiesz...
buźka wielka dla ciebie!!! ****

Marta widze że pobyt nad morzem udany,ciesze sie.Kuba tez zadowolony i fajnie.

miłego dnia dziewczyny! :)

reklama
mamy kupca w końcu na nasz a raczej Filipka wózek wielofunkcyjny tzw landare:-D jutro rano już zniknie sprzed naszych drzwi hehe juupi! i bedzie więcej miejsca dla gości:cool2::-p

pije sobie właśnie herbatkę i oglądam mode na suces tzw tasiemca;-) a co tam he
a Filip majsterkuje :-)

My wróciliśmy przed chwilką ze spacerku... Mały pochodził dużo na nóżkach, nie mówiąc już o tym, że szedł w zupełnie inną stronę niż ja :)
Zaraz idziemy się wykąpać i spaciulki.
He a mi mąż zaproponował przed chwilą wypad ze znajomymi w weekend na Kaszuby hehe dokładniej w okolice Kartuz... Jeszcze tylko musi sobie pracę dobrze rozłożyć i jak sięuda to w ten weekend tez będziemy mieli wycieczkę:)
Kinga fajnie, ze sprzedajecie wózeczek. Ja musze się pozbyć jeszcze małego fotelika bo mi zawadza.

Anetko Kinga napisała jak się czuje (jak nie na tym to na innym forum)... a zresztą...

Ostatnia edycja:
...zresztą chyba ten wątek jest tylko wasz... bo jakoś rozmowy toczą się tylko pomiędzy dwoma osobami...
Acha...Kinga doszedł mój porany sms do ciebie?

reklama
Do góry