reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

hej. dziewczyny ja absolutnie nie chce aby tutaj toczyła sie jakas dyskusja przeze mnie:-( bo i tak mi głupio..
marta wierz mi lub nie ale dopiero teraz zorientowałam się że to Ty rano do mnie napisałas smsa(nie mam cie zapisanej w komórce po imieniu bo mam cos z telefonem i nawet męża nie mam po imieniu) wiec rozumiesz, po za tym byłam zdenerwowana przed zabiegiem.
dziekuje ci za pamięć!

nie chce abysmy sie tutaj kłóciły bo i tak nas mało;-) szkoda aby wątek zamykać no nie. No no fajnie że jedziesz Marta na Kaszuby!!!:-) ty to masz dobrze kurde ciągle gdzies hehe
Aneta super że jutro bedziesz z mała na plaży, zazdroszcze:) no ale ja narazie nie mogę..

buziaki dla was

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aneto broń boże nie chcę zebyś odchodziła
Kinga absolutnie nie przez ciebie żadne dyskusje są...
Dziewczyny przeczytajcie sobie posty np z ostatniego tygodnia...Przeanalizujcie i może dowiecie się dlaczego byłam rozdrażniona lub było mi trochę przykro. Nie ciągnę tematu... A póki co idę oglądać ridla...

wózka już nie ma, oddany i nawet wcisnęli nam 50zł heh bede mogła jeszcze troszke rzeczy Filipkowi kupić:))
idę zrobić sobię kawę na dobry początek dnia :)
Dzis ide do fundacji aktywna mama wraca do pracy, musze zrobic tescik z angielskiego aby wiedzieli do jakiej grupy mnie przydzielić:) Filip ze mną pojdzie bo nie mam go zkim zostawic:sorry: a tamm hehe pomoże mamusi:-p

U nas nocka spokojna. Jakub wstał o 7 ale już cos sie do spania szykuje. Więc na spacer dopiero popołudniu pójdziemy.
Muszę dzisiaj załatwić kilka spraw, bo wczoraj zgadałam się z koleżanką i organizujemy spotkanie szkolne...z ludźmi z podstawówki, więc trzeba trochę kontaktów zdobyć i pewne rzeczy ustalić... ale się cieszę, bo jak wszystko dobrze pójdzie to spotkanie będzie w połowie sierpnia :)
Kinga fajnie ze już nie macie kłopotu z wózkiem. Jak ci poszedł tet?
Aneta oby mała nie zachorowała... Kurcze a gdzie w iławie jest plaża? My zawsze na siemiany jeździmy...albo inne jeziorka a wiławie nawet nie wiem gdzie jest.

witam moje koleżanki!;-)
własnie wróciłam z Filipkiem. Poszliśmy najpierw do fundacji, tescik z angielskiego poszedł mi b.dobrze był dość prosty:-) pewnie zapiszą mnie do grupy dla zaawansowanych he i dobrze a co tam:-p potem zajechalismy z Filipkiem do dziadka, do mojego teścia wypiłam kawkę a Filip pobawił sie w piaskownicy i pobuszował w ogrodzie:happy2: i tyle.
Teraz mi zasnął wiec mam czas dla siebie! wypije kawe i oprzątne dom.

marta
fajnie ze szykuje wam sie spotkanie klasowe!:tak: bedzie miło pogadac no nie? A plaża to dokładnie tak jak Aneta pisze:tak:
Aneta przykro mi że Wikusia pokasłuje :-(kurcze... mam nadzieje wielką ze sie nie rozchoruje wam! nie bedzie zle zobaczysz. Ja ci poradzę abys zrobiła jej inhalacje i dawała dużo picia:tak: Na pewno to nic groźnego. buźka

Kinga cieszę się, że teścik poszedł dobrze.
Słyszałyście mają być upały i to już od jutra... I teraz nie wiem co z tymi Kaszubami...Kawałek drogi jest i nie chcę żeby Jakub się za mocni nie umordował...
My już op obiadku. Jakub ucina sobie komara ja trocę przed kompkiem. A jak wstanie to spacerek sobie zrobimy.

Marta no fajnie że ma być tak ciepło:) wiadomo że w taką pogode jazda w aucie jest mecząca i to dla wszystkich bo duchota. Zrobicie jak bedziecie uważali za słuszne:tak:

A My już tez po obiedzie, dziś gołąbki jedlismy:)
zaraz zbieramy się w trójkę na spacer:happy2:

Aneta w sprawie kursu to ma mi babka maila napisac dokładnie co i jak wiec ci napiszę jak bede wiedziała;-)
Jak Wiki?

miłego popołudnia

reklama
wróciliśmy właśnie z plaży, Fifik się kąpał i było w ogóle suuuper:-) nawet poznał parę koleżaneczek:-D kupiliśmy mu koło do wody, Aneta takie jak mówiłaś że macie dla Wikusi:tak: bardzo mu się podoba!!!

jutro jak bedzie tak ładnie to też pojdziemy ale pewnie do południa, kto idzie z nami?????:-):cool2:
IDZIEMY JUTRO Z DZIEĆMI NA PLAŻĘ! TO MOJA PROPOZYCJA hehe

a co u was dziewczyny??
teraz ide pic kawkę z mężusiem;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry