reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
To Filolek miał dzisiaj frajdę!
Jakubek już mi śpi...po spacerze był padnięty. Zaszła po nas koleżanka z synkiem i tak razem sobie pochodziłyśmy.
Kinga jajestem za wypadem na plażę ale czy pójdę okaże się dopiero rano i wtedy dam znać. Bo umówiłam się z moją kuzynką w suszu, że przyjadę na kawę. Mój m. będzie jutro jechał w tamtą stronę rano o 7 i jak Jakub już wstanie to pojedziemy a jak będzie spał to zostaniemy i wtedy możemy iść z wami.

Anetko własnie tak cały czas myślę...a zrywać się nad ranem też nie ma sensu...zobaczymy jaka będzie pogoda. Chciałabym pojechać, bo ostatni raz na kaszubach byłam miesiąc przed zajściem w ciążę...
A z wypadem na plażę tak jak pisałam. Ja bardzo chętnie tylko to już zależy od Jakubcia jak będzie spał. Więc odpowiedź dam rano.

no w koncu sie pojawiły moje sympatyczne koleżanki;-)
Anetko udanej gościnki! jejku jak ja za wami sie steskniłam:-(
Martaja ja mysle podobnie jak Aneta z tym wyjazdem na Kaszuby, mały bedzie ci marudzil jak bedzie taki upał.

No to jutro wstepnie jestesmy umówione na tą plażę!!:-) ja ide na pewno.
Marcia daj odpowiedz rano
:happy2:
Kinga jajestem za wypadem na plażę ale czy pójdę okaże się dopiero rano i wtedy dam znać. Bo umówiłam się z moją kuzynką w suszu, że przyjadę na kawę. Mój m. będzie jutro jechał w tamtą stronę rano o 7 i jak Jakub już wstanie to pojedziemy a jak będzie spał to zostaniemy i wtedy możemy iść z wami.
ojj Marcia plaża jest fajniesza hehe i jaka frajda dla dzieciaczków!!:-p:cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak wiem Kinia że faniejsza ale na kawkę umawiałam się już w poniedziałek... i jeszcze dzisiaj wstępnie potwierdziłam... No ale o 14 będe już w domku...

Tak wiem Kinia że faniejsza ale na kawkę umawiałam się już w poniedziałek... i jeszcze dzisiaj wstępnie potwierdziłam...
szkodaaa......
Kubuś śpij jutro ładnie mamusi i nie budź sie rano!:-)heh

jakie plany na wieczór Marta?
mój mąż własnie wyszedł na serwis... :sorry:jestem chwilowo sama. Fifik juz wykąpany robi podejscie do spania:tak: potem mam zamiar wypic piwko!

Koleżaneczka była na ploteczkach...nie mamy do siebie daleko kikla schodów hehe Może tutaj zajrzy!! Mam nadzieję!!
A teraz czkam na m. za moment powinien być...i chyba szybciutko dzisiaj się położymy heheh

o no prosze to niech koleżanka śmialo do nas zaklikuje!!!:tak: fajnie
moj juz wrócił i własnie skonczylismy pic piwo.
Fifik śpi od 21 i tyle... :happy2:

siedze rozmawiam z kuzynką na gg heh :)

reklama
Do góry