reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Hej!
No i mamy pogodę... Kurcze, no! Ale chyba pojedziemy gdzieś...jeszcze zastanawiamy się gdzie...a jak się rozpogodzi to na plażę :)
Miłego dnia

Hej. No pogoda nad morze kiepska.
My już na nogach:) zjedliśmy śniadanie i teraz zrobie jeszcze kawę.
Potem musze pozmywać w kuchni po wczorajszej goscince;-)
Przyjdzie dziś do nas moja mama na kawe.

Anetka jak sie czuje Wiki? przeziębiona czy nie. mam nadzieje że nie. zrobiłas ten syropek?
Ah i miałam zapytac czy jadła już tą kaszkę co wam dalismy:) smakowała jej?
buzka**

pozdrawiam
miłego dnia dziewczyny:happy:

hej:) sposób na przewiane oczko juz ci podałam na gg;-) jestem pewna że jej pomoże. A przeziebienie szybko minie mam nadzieje.
Fajnie że smakowała jej ta kaszka:)
Heh no to sie cieszymy z M że tak wam smakowało jedzonko, bo to raczej danie mojego M a nie moje:) ja mam inne:-p kiedys posmakujesz! :)

milej niedzieli kochani
paa

Hej:) I łikiendzik zleciał... bardzo miło;-)
Zaczynamy nowy 27tydzień w tym roku:) jutro już 1lipca. To bedzie dla mnie cudowny miesiąc no pomijając jutrzejszy dzień kidy bede w szpitalu..
Dzis muszę pozałatwiać faktóry dla męża do firmy. potem przyjdzie moja mama aby umówić co jutro ma robić z Filusiem jak mnie nie bedzie.. ahh bedzie mi tesko za synkiem on na pewno też to odczuje po swojemu. No ale to tylko jeden dzień! wieczorem bede juz w domu.

Aneta fajnie że spedziliscie wczoraj tak miło popołudnie:)) tescie sie odezwali? Jak tam Wikunia sie czuje dzis?

miłego dnia!

reklama
Do góry