reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

O i jeszcze super gril wynalazlam he! Rożen i my też mamy...jednak zawsze cały piekarnik zachlapany, wolę grila a kurczaka z rozna z budki hehe :)
Ja pamietam jaki filip chłop był pół roku temu :) He Chociaż Jakub dość niedawno ważył powyżej 11 kg :)

reklama
Słuchajcie dziewczyny tak sobie myślę że musimy jakoś zadziałac tutaj aby zwabić jeszcze jakieś mamuśki z Iławy co wy na to?
Marta popytaj swoje sąsiadki może do nas dołączą opowiedz im ze w wolnym czasie zawsze mogą z nami poklikać:)
Aneta ty moze tez znasz jakies kolezanki ktore mają dzieci, zaproponuj im to forum:)
Ja tez pokombinuje:tak:

ok?? ;-)

ok...
My już po obiadku. Jakub też już zjadł więc dokończe fotki jak mi mały da i idę na spacer... Idzie któras ze mną? Bo nudzi mi się ;)
Mąż pojechał do pracy...będzie późnym wieczorem :(

A dziewczyny jak z jutrem? Moje zaproszenie dalej aktualne... tak na 21 wydaje mi się że mogłybyśmy się zgrać, co?

ok...
idę na spacer... Idzie któras ze mną? Bo nudzi mi się ;)
Filip mi jeszcze śpi i pewnie pospi do 15.
Męża mam juz w domu wiec ja raczej na spacer nie pojde z tobą a poza tym po 16 jedziemy do tesciów na kawe:)

A dziewczyny jak z jutrem? Moje zaproszenie dalej aktualne... tak na 21 wydaje mi się że mogłybyśmy się zgrać, co?
ja jestem za! :tak:

Marta zauważyłam że juz tak nie zaglądasz na forum we-dwoje:) znudziło ci sie czy cos sie stało? Ja w sumie od pewnego czasu tez mniej tam juz pisze. Wolę tutaj na bb:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anetka dzisiaj odpoczywa od forum hehe :) A jak ty jutro?
Kinga co do forum wd to szczerze mówiąc ja poprostu nie nadążam do wszystkich zaglądać, a nie fajnie jest tak wlecieć i napisać "miłego dnia" jak się nie wie co u kogo słychać. Poza tym nie nawiązałam tam jakiś rewelacyjnych znajomości, których byłoby mi żal...
Miłej wizyty u teściów!

My wróciliśmy ze spacerku...ale pogoda...gorąco a wiaterek zimny. Kupilam sobie bluzeczkę :) A co :)

my własnie wrócilismy od tesciów:) było miło.
Dostalam bukiet róż od tescia!!! :-) bosssko co nie.
Wieczorem wychodzę z koleżankami na drinka wiec troszke sobie odpcznę inaczej he;-)

Kinga Poza tym nie nawiązałam tam jakiś rewelacyjnych znajomości, których byłoby mi żal...
he a ja i Filek to co!:angry::-D nie nie wybaczam Ci bo tutaj klikamy hehe;-)

miłego wieczoru!!

Kinga no no kwiatki od teścia milutko :) Kurcze ja nie mówię o znajomości z tobą, bo my tutaj gadamy i wogóle...
Anetko fajnie mieć taką kumpelę... A jutro no coś ty!! Z nami nigdy nie jest drętwo!! I nawet tak nie mów!

A do mnie wpadła koleżanka z niezapowiedzianą wizytą. Niedawno poszła... Jakubcio grzecznie śpi. Cieszę się, bo nie był marudny po szczepionce.

reklama
Do góry