reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Anetko to czekam jutro na wiadomość...
He ja od teżcia ostatnio kwiatki dostałam na imieninki :)

Ja zaraz się kładę...jakaś zmęczona jestem

reklama
Hey!
Pospaliśmy troszkę dzisiaj bo aż do 7,20 he :) Teraz Jakubciu rozrabia. Chodzi w rozpiętych bodach...komiczny widok :) Pogoda dość ładna więc pewnie około 11 wyjdziemy na spacerek...
A co tam u was? Taka cisza??

Hejj!

Ja dopiero co wstałam....
Balowałam do 1 w nocy, ale jestem bardzo zadowolona było super!:-D siedziałysmy w heaven... działo sie hehehe
A co do mojego tescia to fakt, jest swietny! :tak:

ide robic kawe bo jeszcze dobrze sie nie obudziłam..
Filip wcina kanapki z miodem:)

milego dnia!

Jesli chodzi o jutro hmmm o 21 hmmm sama nie wiem.... dam wam jeszcze znac ale moze moze.... cos czuje ze jak ja przyjde to bedzie dretwo i bedziecie sie zle bawic bo przeciez wy sie znacie a ja bede "obca" wiec sama nie wiem no jeszcze napisze....
Aneta ty nie smęć dobra! z tobą nie da sie nudzić jestes rozgadaną wesołą dziewczyną i na pewno nie bedzie drętwo!:no: no co ty :-);-) nawet tak nie myśl.
Nie ma co rozważać za dużo hehe.

A tak szczerze to ja nie wiem czy dziś dam rade przyjsc marta bo wczoraj cały wieczór mnie nie było i dziś chciałabym spedzic go z mężem bo powie że co dziennie wychodzę... to tez nie w porządku.
A może w piątek?

Aneta dzieki za podopowiedz:-p ja tez mam mielone wiec zrobie makaron zapiekany z miesem, pieczarkami i serem!:tak: he i pomysł mam dzieki!;-)

Dziewczyny w weekend są dni Iławy wiecie o tym na pewno;-)
oto dla was takie info gdybyście chciały wyjść z rodzinkami:-) My z męzem idziemy na pewno.

27 czerwca, piątek

KINOTEATR.
17.00 - Koncert muzyki poważnej w wykonaniu absolwentów Państwowej Szkoły Muzycznej I Stopnia w Iławie

AMFITEATR
„BLASK GWIAZD Z RADIEM OLSZTYN”
18.00 – Koncert iławskiego zespołu rockowego „ Sto lat w szopie”
19.00 – Koncert zespołu „Enej”
20.30 – Koncert „ Aisha i Delfin”
22.00 – Koncert Małgorzaty Ostrowskiej z zespołem
23.00 – Dyskoteka – GLAMOUR DJS

28 czerwca, sobota

HALA SPORTOWO WIDOWISKOWA
10,00 - Otwarte Mistrzostwa Iławy w Brydżu Sportowym

PLAŻA MIEJSKA (przy ul. Kajki)
10.00 Turniej w Siatkówce Plażowej

KINOTEATR
15.00 - Przegląd filmowy dla dorosłych

STADION MIEJSKI
17.00 – „ Biesiada Kasztelańska”
19.00 – Koncert zespołu „Redlin”
20.30 – Koncert zespołu „Maria Alexandra”
21.30 – Koncert „Saragossa Band”
22.30 – „ FIRE SHOW” - /pokazy ognia, szczudlarze, flagi / w wykonaniu grupy z Kaczego Bagna

29 czerwca, niedziela

HALA SPORTOWO WIDOWISKOWA
9.30 - Turniej Piłki Siatkowej Mężczyzn „O Puchar Burmistrza Miasta Iławy”

KINOTEATR
11.00 - Przegląd filmowy dla dzieci

STADION MIEJSKI
12.00 – 16.00 – Iławskie Spotkania z Przeszłością (pokazy i zabawy rycerskie)
17.00 – Występy zespołów „Szuwary”, „ Dybzaki”, „ Gosposie”
19.00 – Program estradowy „ Tercet czyli Kwartet” (Hanna Śleszyńska, Piotr Gąsowski, Robert Rozmus, Wojciech Kaleta)

Aneta na spacer chetnie ale ja to dopiero wygramole sie z domu pewnie około 11:-p
a gdzie Ty chodzisz z Wiki na spacery? mozemy sie spotkac tylko powiedz mi where;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry