reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Kinguś do góry główka! Kurcze mam nadzieję, że gwarancję wam uznają...już niech będzie te dwa tygodnie ale z gwarancją... I nie martw się, że nam smęcisz, bo każdy ma gorsze dni a tym bardziej przed @ :)
Anetko, tak truskawki mają w tym roku ceny z kosmosu... My do pojedzenia przeważnie braliśmy od mojej babci... A ja nie zamrażam. Moja mama coś tam pomroziła pewnie z myślą o Jakubku, bo miksowała i zamrażała w pojemnikach :)
U mnie była kolezanka z synkiem. Wypiłyśmy kawkę i... miałam teraz znowu sprzątania, bo chłopcy byli w istnym raju wywalając całe zabawki :) No ale cóż...takie sprzątanie to nie sprzątanie :) Ja dzisiaj humor mam bo obiadziku nie robię więc mam czas tylko dla synka :) Tylko mam nadzieję, że mąż nie będzie do późna w pracy...

Oj rosołku to ja bym sobie zjadła... tak mi ciężko na żołądku...z niewiadomych przyczyn heh :)
Jakub pokręcił się w łóżeczku i ładnie zasnął... mam chwilkę dla siebie :)

Kurcze już nie ma ciepłej wody...a miałam głowę umyć... buuuu

Kinus głowa do gory:* BUZKA

Kinguś do góry główka!
dzieki dziewczyny za pocieszenie.. dzis mam gorszy dzień to fakt. Mysle że dopiero wieczorem poczuje sie lepiej, a może nawet umowie sie dzis na piwo z moją kumpelą wtedy to na pewno mi sie humor poprawi he.

Ja dzisiaj humor mam bo obiadziku nie robię więc mam czas tylko dla synka :)
takiej to dobrze hehe:) no ja dziś rybe robię.

Ja Na Obiadek Gotuje Rosoł Czyli Ulubiony Obiad Wiki:) Buzka
rosołek to cos wspaniałego:) u nas wszyscy lubimy. Zazwyczaj jak moja mama gotuje rosół to nam garnek przynosi z zupą:) to samo z czarniną którą ja uwielbiam:)

Aaa Kinga Nie Martw Sie Ja Tez 2 Tyg Musze Czekac I Tez Nie Wiadomo Czy Uznaja..
no to poczekamy razem widzisz. Ja to sie chyba załamie jak nam nie uznają bo ja jako prywatny fotograf hehe zdjecia musze robic bo to moja pasja!! kuźwa!

Chłopaki mi pozasypiali. Byłam przed chwilą u mamy wyżalić sie, zapaliłysmy sobie papierosa dała nam ciasta bo kupili za dużo:) he dobrze mam z tą moja mamą.
teraz ide biore sie za obiad.

reklama
no kofane jesteście!!!!!!!! ;-) Thx
marta a ty masz jeszcze to cherry? heh to bym do was na kielicha wpadła :-D
@juz mnie zalewa.... dzizas!:baffled:

tak sobie mysle ze kurde fajnie jest mniec takie kolezanki forumowe jak np wy! :tak::-)

Hello!
No i mam męża już w domu... Nigdzie nie jedzie już dzisiaj :)
tobie to dobrze! a moj na 17 ma spotkanie z klientem i ja sama znowu kuźwa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry