reklama
Kinguś do góry główka! Kurcze mam nadzieję, że gwarancję wam uznają...już niech będzie te dwa tygodnie ale z gwarancją... I nie martw się, że nam smęcisz, bo każdy ma gorsze dni a tym bardziej przed @ 
Anetko, tak truskawki mają w tym roku ceny z kosmosu... My do pojedzenia przeważnie braliśmy od mojej babci... A ja nie zamrażam. Moja mama coś tam pomroziła pewnie z myślą o Jakubku, bo miksowała i zamrażała w pojemnikach
U mnie była kolezanka z synkiem. Wypiłyśmy kawkę i... miałam teraz znowu sprzątania, bo chłopcy byli w istnym raju wywalając całe zabawki
No ale cóż...takie sprzątanie to nie sprzątanie
Ja dzisiaj humor mam bo obiadziku nie robię więc mam czas tylko dla synka
Tylko mam nadzieję, że mąż nie będzie do późna w pracy...
Anetko, tak truskawki mają w tym roku ceny z kosmosu... My do pojedzenia przeważnie braliśmy od mojej babci... A ja nie zamrażam. Moja mama coś tam pomroziła pewnie z myślą o Jakubku, bo miksowała i zamrażała w pojemnikach
U mnie była kolezanka z synkiem. Wypiłyśmy kawkę i... miałam teraz znowu sprzątania, bo chłopcy byli w istnym raju wywalając całe zabawki
K
Kinga85
Gość
Kinus głowa do gory:* BUZKA
dzieki dziewczyny za pocieszenie.. dzis mam gorszy dzień to fakt. Mysle że dopiero wieczorem poczuje sie lepiej, a może nawet umowie sie dzis na piwo z moją kumpelą wtedy to na pewno mi sie humor poprawi he.Kinguś do góry główka!
takiej to dobrze heheJa dzisiaj humor mam bo obiadziku nie robię więc mam czas tylko dla synka![]()
rosołek to cos wspaniałegoJa Na Obiadek Gotuje Rosoł Czyli Ulubiony Obiad WikiBuzka
no to poczekamy razem widzisz. Ja to sie chyba załamie jak nam nie uznają bo ja jako prywatny fotograf hehe zdjecia musze robic bo to moja pasja!! kuźwa!Aaa Kinga Nie Martw Sie Ja Tez 2 Tyg Musze Czekac I Tez Nie Wiadomo Czy Uznaja..
Chłopaki mi pozasypiali. Byłam przed chwilą u mamy wyżalić sie, zapaliłysmy sobie papierosa dała nam ciasta bo kupili za dużo
teraz ide biore sie za obiad.
No i na mnie oczywiścieKinus pamietaj ze jak potrzebujesz kogos by sie wyzalic to mozesz zawsze na mnie liczyc buziaki

reklama
K
Kinga85
Gość
no kofane jesteście!!!!!!!! ;-) Thx
marta a ty masz jeszcze to cherry? heh to bym do was na kielicha wpadła
@juz mnie zalewa.... dzizas!
tak sobie mysle ze kurde fajnie jest mniec takie kolezanki forumowe jak np wy!
:-)
marta a ty masz jeszcze to cherry? heh to bym do was na kielicha wpadła

@juz mnie zalewa.... dzizas!

tak sobie mysle ze kurde fajnie jest mniec takie kolezanki forumowe jak np wy!

tobie to dobrze! a moj na 17 ma spotkanie z klientem i ja sama znowu kuźwa.Hello!
No i mam męża już w domu... Nigdzie nie jedzie już dzisiaj![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora: