reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

hehe no to jesteśmy umówione:tak: bede miedzy 11:30 a 12 koło żyda:) ja frytek tam nie bardzo lubie he:)
Ha no pomalować sie trzeba, podstawa no nie:-p
Do zobaczenia!

reklama
No jak chcecie dziewczyny... Ja w pt nie wiem jak będzie...
i Jakubek zasnął. Jak wstanie też idziemy pochodzić...

Hej hejj i już po spacerku! Aneta było bardzo fajnie:-) jesteś sympatyczną osobą wiesz i masz śliczna energiczną córcie:tak: Mam nadzieje że teraz na dni iławy uda nam sie jakoś we czwórkę spotkać w parku;-) no może i Marta do nas bedzie chciała dołączyć:)
A ty Marta jak tam, byłas na spacerze? trza było pisac smsa to moze bysmy sie spotkały gdzies tam:)
Hehe no zadowolona jestem naprawde, a dzieciaczki jak sie bawiły razem fajnie nie Aneta? :-)

Filip śpi. Pewnie mam wolne do 15:)
zdąże wypic kawe i zrobic obiad.

zaraz męzuś wróci do domu:)

Aneta jak po zakupach w inter? :) aha i ja bede pamietała te fryty hehe:) dzieki! buziak

no może i Marta do nas bedzie chciała dołączyć:)
A ty Marta jak tam, byłas na spacerze? trza było pisac smsa to moze bysmy sie spotkały gdzies tam:)
Dzisiaj miałam ochotkę...ale nie chcialam się narzucać i przeszkadzać...

My dzisiaj na obiadek mieliśmy pyzy z mięskiem... Najedzona jestem na maksa...
Zgadalam sie dzisiaj z kuzynką, która ma miesiąc młodszą córeczkę od Jakubka i chyba pojedziemy z nią i jej mężem nad morze w niedziele mężowie wrócą a my zostaniemy sobie do środy z dziećmi :) Ale jeszcze musimy się dogadać :)

Spotkanie bylo rewelacyjne swietnie mi sie z toba gadalo nawet nie zauwazylam jak przergadalysmy 2 godzinki:)
wiki w drodze powrotnej wołala filip chodz chodz:) widac przypadli sobie do gustu ufff padam ale twardo biore sie za obiadek!musimy sie jeszcze koniecznie spotkac!!!!i to z mezami;) buzka papa
:-) no zleciał nam ten czas! hehe wiki jest fajniutka:-D
moj Filip jeszcze spi... jak wstanie to tez bierzemy sie za obiad:)
No koniecznie musimy sie spotkać teraz z meżami he ja proponuje weekend;-)

Dzisiaj miałam ochotkę...ale nie chcialam się narzucać i przeszkadzać...
Marta jak masz ochote na spacer z nami to smiało wal no co ty! hehe
a w czym niby miałabys przeszkadzać głupiutka.

reklama
Do góry