reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Jestem...
Hehe całe popołudnie razem. Dzisiaj dopiero Jakub dostał prezencik od nas...wkleję foto to zobaczycie :)
M. robi własnie koktail :) Ja przed chwilką skończyłam pazury robić :)
Jutro mamy na szczepienie buuuu

Dziewczyny mam propozycje... Może spotkamy się w środę u mnie. M. nie będzie od 18 do 6 rano... Co?

Marta no dla mnie sroda może być na dzien dzisiejszy:) spoko!
fajne foteczki Kubusia:tak: zaczeło sie chodzenie na calego cooooo? hehe:-D może niedługo pobiegnie za Filipem;-) he.

A my bylismy też na spacerze z synkiem i było miło:) zjedlismy z M całą tabliczkę dużej czekolady z orzechami mniami! :) i jest miło. Własnie oglądamy film na HBO cos dla mnie bo to horror! :D

My właśnie wstaliśmy i bierzemy sie za sniadanie:)
Nie wiem jeszcze co będziemy dzis robić, jak narazie bedziemy siedziec w domu, ale pewnie około 11 pójdziemy na spacer:)
W południe bede dzwoniła do szpitala aby umówic sie na termin usuniecia nadżerki, powiem im że mi pasuje w poniedziałek.
Po południu mam nadzieje że pojedziemy sobie gdzies z męzem i synem. Lubimy takie małe wyprawy. A wieczorem ide na drinka z koleżanką.

pozdrawiam
miłego dnia! ;-)

Witajcie.
Ufff my już po szczepieniu. Ale miałam stracha idąc do przychodni a tu...Jakub dokładnie przyglądał się co mu robią...i nawet oczek nie zmrużył... Normalnie szok!! A myślalam, że jak starszy to będzie bardzo płakał :) Tak więc jeszcze na żadnym szczepieniu nie płakał... :)
Kinga to zajdź do mnie na kawkę ;) Jestem w domku :)

my własnie wrócilismy z miasta, zrobiłam z Filipkiem zakupy:)
troche dzis wietrznie i nawet było mi troche zimno.
Teraz wziełam sie za robienie zupy pomidorowej, naszej ulubionej:) chłopaki beda mieli uczte he;-)
Marta gdybys szybciej mi odpisała to bym pewnie wpadła na kawe, no teraz to juz nie bardzo.

narazie:)

Szkoda...ale szybciej nie mialam komputerka włączonego...
A ja dzisiaj na obiad-jeżeli można nazwać to obiadem he- serwuję kiełbaski z grila i sałatkę z ogorków pomidorów i cebulki :) He letni nastrój mnie wziął :)
Jakubek zasnął...poranną drzemkę mu przerwałam bo na to szczepienie szliśmy...teraz dosypia mój aniołeczek :)

A ja dzisiaj na obiad-jeżeli można nazwać to obiadem he- serwuję kiełbaski z grila i sałatkę z ogorków pomidorów i cebulki :)
macie grill w domu??
no też fajny obiad:)
My dzis do tesciów idziemy po południu na szaszłyki z grilla:) mniami

Jakubek zasnął...poranną drzemkę mu przerwałam bo na to szczepienie szliśmy...
A mój Filip jeszcze na nogach, wcina własnie monte:) zaraz też go położę. A jak tam po bilansie? mierzyła wam Kubusia i wazyła? ile ma?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamy grila i turbo grila w piekarniku :)
Waży mało he 10,140kg a nie mierzyli go... Jakub ważył wiecej ale odkad zaczął porządnie raczkować i chodzić to zgubił :)
Ja jeszcze kaszaneczkę na grila wstawię...już przygotowałam :)

reklama
Wam to dobrze z tym grilem he :) my mamy rożno wiec ja jak cos to robie pysznego kurczaka z rożna :)
No to kubus to kruszynek:) Filip koncząc roczek ważył juz 13kg:-p
a teraz waży 15:) jest kawał chłopa nie ;)

Aneta a co u was????

Do góry