reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

Kinga a gdzie jedziecie nad morze. My teraz dość często będziemy jeździć ale w weekendy :) Bo już niestety po urlopie... No ale zawsze mąż znajdzie dwa czy trzy dni wolnego he

reklama
z checia wyszlabym na spacer tylko taka troszke do bani pogoda wylada na to ze bedzie padac jak myslicie?
padac na pewno nie bedzie do południa, nie wiem jak pozniej ale tez nie powinno. A ogolnie niebo zachmurzone wiec szału nie ma. No ale jest dosc przyjemnie jak na spacer. Najwazniejsze aby nie padało:)
Aneta udanego wieczoru z koleżanką!! ;) No ja tez musze sie z moją kumpelą w tygodniu zgadać, zresztą juz ci pisalam.

Kinga a gdzie jedziecie nad morze.
my do Gdanska i do Sopotu do mojego męża siostry, jedziemy na 5dni :)

Kurcze ale w nocy była burza...aż mnie obudziła...

Hmmm no to na kawkę kiedy indziej się zgramy...

no burza była na maksa, nas też obudziła! ale Filip spał jak kamien:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
***** MAC APARAT ZNOWU NAM SIE ZEPSUŁ! NOWY KUPIONY I KUR.... :wściekła/y: załamka:-(
ide niech naprawią skoro jest na gwrancji!

Anetko ja mieszkam w tym nowym bloku na Kopernika-tym przy torach :)
Kinga a co znowu macie z aparatem? Pewnie jak na gwarancji to trzeba zanieść niech zrobią...on przecież niedawno był kupowany, co nie?
Ja też za małą godzinkę idę na spacer.
Dziewczyny gdzie na mieście można zamówić rolety nie za drogo? Do dużego pokoju to chyba zamawiać nie będe ale do Jakuba chcę, bo za widno ma wieczorem :) i rano też...może jak będzie miał ciemniej to dlużej spać będzie...

Pytałam się już w Intermarche..wychodziło mi jakieś 110 zł za całe okno...
Oj to się macie z aparatami... JA swój też mam już dwa lata i na całe szczęście jeszcze chodzi. Ja swój dostałam w prezencie slubnym od męża :) Ale też już jakieś 400-500 złoty stracił na wartości. Sprzęt strasznie spada w cenach... ale to i dobrze :)
A gwarancje jak macie jeszcze 10 dni to powinni uwzgldnić :)
No i nie wiem czy wychodzić...tak zaczęło wiać... A na dworze nie ma czym oddychać tak parno jest.

reklama
sory dziewczyny ja tylko na moment wpadam bo mam mega wkur....wa aparat zawiezlismy i teraz musimy czekac 2tygodnie kuźwa mac i jeszcze nie widamo czy nam uznają tą gwarancje!
Mamy tez problemy z moim tatą.....
i na dodatek jestem przed @ i wszystko dzis mnie wnerwia a najbardziej mąż!
Filip co godzina przynosi mi nocnik i woła siku normalnie zaoram sie dziś.
pogoda do kitu, ciepło i duszno dzieckoo mam ubrane na krótki rekaw i jest ok ale za chwile moze padac deszcz bo cos nad ilawą wisi.
no ca dzien kuźwa mac!:angry:

potem poczytam co pisalyscie bo teraz musze isc... przede wszystkim zapalic.

narazie!
sory ze mam taki humor... :baffled:

Do góry