reklama
K
Kinga85
Gość
padac na pewno nie bedzie do południa, nie wiem jak pozniej ale tez nie powinno. A ogolnie niebo zachmurzone wiec szału nie ma. No ale jest dosc przyjemnie jak na spacer. Najwazniejsze aby nie padałoz checia wyszlabym na spacer tylko taka troszke do bani pogoda wylada na to ze bedzie padac jak myslicie?
Aneta udanego wieczoru z koleżanką!!
my do Gdanska i do Sopotu do mojego męża siostry, jedziemy na 5dniKinga a gdzie jedziecie nad morze.
Kurcze ale w nocy była burza...aż mnie obudziła...
Hmmm no to na kawkę kiedy indziej się zgramy...
no burza była na maksa, nas też obudziła! ale Filip spał jak kamien
Ostatnio edytowane przez moderatora:
K
Kinga85
Gość
hehe u nas to co dziennie plac zabaw musi byc zaliczonyja napewno musze isc kupic jakies mieso i chwile na plac zabawbuzka

K
Kinga85
Gość
***** MAC APARAT ZNOWU NAM SIE ZEPSUŁ! NOWY KUPIONY I KUR....
załamka:-(
ide niech naprawią skoro jest na gwrancji!

ide niech naprawią skoro jest na gwrancji!
Anetko ja mieszkam w tym nowym bloku na Kopernika-tym przy torach 
Kinga a co znowu macie z aparatem? Pewnie jak na gwarancji to trzeba zanieść niech zrobią...on przecież niedawno był kupowany, co nie?
Ja też za małą godzinkę idę na spacer.
Dziewczyny gdzie na mieście można zamówić rolety nie za drogo? Do dużego pokoju to chyba zamawiać nie będe ale do Jakuba chcę, bo za widno ma wieczorem
i rano też...może jak będzie miał ciemniej to dlużej spać będzie...
Kinga a co znowu macie z aparatem? Pewnie jak na gwarancji to trzeba zanieść niech zrobią...on przecież niedawno był kupowany, co nie?
Ja też za małą godzinkę idę na spacer.
Dziewczyny gdzie na mieście można zamówić rolety nie za drogo? Do dużego pokoju to chyba zamawiać nie będe ale do Jakuba chcę, bo za widno ma wieczorem
Pytałam się już w Intermarche..wychodziło mi jakieś 110 zł za całe okno...
Oj to się macie z aparatami... JA swój też mam już dwa lata i na całe szczęście jeszcze chodzi. Ja swój dostałam w prezencie slubnym od męża
Ale też już jakieś 400-500 złoty stracił na wartości. Sprzęt strasznie spada w cenach... ale to i dobrze 
A gwarancje jak macie jeszcze 10 dni to powinni uwzgldnić
No i nie wiem czy wychodzić...tak zaczęło wiać... A na dworze nie ma czym oddychać tak parno jest.
Oj to się macie z aparatami... JA swój też mam już dwa lata i na całe szczęście jeszcze chodzi. Ja swój dostałam w prezencie slubnym od męża
A gwarancje jak macie jeszcze 10 dni to powinni uwzgldnić
No i nie wiem czy wychodzić...tak zaczęło wiać... A na dworze nie ma czym oddychać tak parno jest.
reklama
K
Kinga85
Gość
sory dziewczyny ja tylko na moment wpadam bo mam mega wkur....wa aparat zawiezlismy i teraz musimy czekac 2tygodnie kuźwa mac i jeszcze nie widamo czy nam uznają tą gwarancje!
Mamy tez problemy z moim tatą.....
i na dodatek jestem przed @ i wszystko dzis mnie wnerwia a najbardziej mąż!
Filip co godzina przynosi mi nocnik i woła siku normalnie zaoram sie dziś.
pogoda do kitu, ciepło i duszno dzieckoo mam ubrane na krótki rekaw i jest ok ale za chwile moze padac deszcz bo cos nad ilawą wisi.
no ca dzien kuźwa mac!
potem poczytam co pisalyscie bo teraz musze isc... przede wszystkim zapalic.
narazie!
sory ze mam taki humor...
Mamy tez problemy z moim tatą.....
i na dodatek jestem przed @ i wszystko dzis mnie wnerwia a najbardziej mąż!
Filip co godzina przynosi mi nocnik i woła siku normalnie zaoram sie dziś.
pogoda do kitu, ciepło i duszno dzieckoo mam ubrane na krótki rekaw i jest ok ale za chwile moze padac deszcz bo cos nad ilawą wisi.
no ca dzien kuźwa mac!

potem poczytam co pisalyscie bo teraz musze isc... przede wszystkim zapalic.
narazie!
sory ze mam taki humor...