reklama
K
Kinga85
Gość
Aneta jest ciepło, ale czasami może zawiać wiatr wiec wez dla malej cos na długi rekaw do narzucenia
No z obiadami mamy dobrze heh zazwyczaj co 2tyg jezdzimy do rodziców
Fajnie ze byliscie w hartowcu
mile spędziliście czas to najważniejsze
My czasami sobie jezdzimy z Filipkiem do Jażdżówek lub do Siemian
zapraszamy na nasz portal www.ilawaonline.pl
No z obiadami mamy dobrze heh zazwyczaj co 2tyg jezdzimy do rodziców
Fajnie ze byliscie w hartowcu
zapraszamy na nasz portal www.ilawaonline.pl
A więc...zebrało się nam 19 osób...Ufff jak ja wszystkich razem zobaczyłam to aż gorąco mi się zrobiło. Ale pomagały mi mamy, siostra i szwagierka wiec nawet zbytnio nie byłam zmęczona
Imprezka się udała. Najpierw ciasto i kawka później kolacyjka. Jakubek był grzeczniutki...i zajęty prezentami. Dostał domek-namiocik z kulkamii w środku, klocki, taką kulę co wrzuca się klocki, zabawkę do pchania, zabawkę-moror ze słoniem co jeździ i gra, piłkę maskotkę i piłkę do nogi adasia, ciuszków dość sporo, album do zdjęć, koszyk rozmaitości i pieniążki...my znowu pod wrażeniem, bo suma znowu czterocyfrowa-tak jak po chrzcinach.
Dzisiaj znowu mieliśmy gości. Bagatela 13 osób
Ufff ale na szczęście jesteśmy już sami. Jakubcio śpi...
A jutro mój synek kończy ROCZEK
Dzisiaj znowu mieliśmy gości. Bagatela 13 osób
A jutro mój synek kończy ROCZEK
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
Marta dla Twojego Kubusia wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin!!! :-)
Fajne zdjęcia, Kuba rośnie i widze ze chyba juz coraz lepiej z chodzeniem mu idzie.
My niedawno wstalismy, też sie na maksa wyspałam. Dzis Dzień Ojca wiec musze isc do mojego tatka złożyć mu życzenia
Filipek wycałował dziś już swojego tatusia
Marta ja nie wiem czy dziś na tą kawe dam rade, dopiero mogłabym Ci odpowiedziec w południe co i jak bo ja to wiadomo wszystko na ostatnią chwile. Nie moge nic sobie zaplanowac bo za dużo mam na glowie.
ide robic kawke
milego dnia dziewczyny!
Fajne zdjęcia, Kuba rośnie i widze ze chyba juz coraz lepiej z chodzeniem mu idzie.
My niedawno wstalismy, też sie na maksa wyspałam. Dzis Dzień Ojca wiec musze isc do mojego tatka złożyć mu życzenia
Filipek wycałował dziś już swojego tatusia
Marta ja nie wiem czy dziś na tą kawe dam rade, dopiero mogłabym Ci odpowiedziec w południe co i jak bo ja to wiadomo wszystko na ostatnią chwile. Nie moge nic sobie zaplanowac bo za dużo mam na glowie.
ide robic kawke
milego dnia dziewczyny!
Kinga dziękuję w imieniu Jakubka.
A na kawkę jak chcesz to po południu wpadnij...
Tak dzisiaj dzień taty
I jakby nie było mój mąż zawsz będzie miał prezent w postaci urodzin synka
Jakub jeszcze nie zdążył wybuziakować tatusia...ale za to tatuś dostał już prezencik...nowe radio do auta hehe
Jakub ucina sobie drzemkę... Ja się wykąpałam, bo podobno będziemy 5 dni bez ciepłej wody...coś tam będą robić..buuu
A w niedzielę wybieramy się w końcu nad morze i zostajemy do poniedziałku... Mąż namawiał mnie, żebym dołączyła do koleżanki bo pojechała z córcią i z mamą już w czwartek... Ale chyba wole w trójeczkę.
Ide trochę ogarnąć...bo jeszcze stół mamy rozłożony
Wczoraj już sił zabrakło 
A na kawkę jak chcesz to po południu wpadnij...
Tak dzisiaj dzień taty
Jakub ucina sobie drzemkę... Ja się wykąpałam, bo podobno będziemy 5 dni bez ciepłej wody...coś tam będą robić..buuu
A w niedzielę wybieramy się w końcu nad morze i zostajemy do poniedziałku... Mąż namawiał mnie, żebym dołączyła do koleżanki bo pojechała z córcią i z mamą już w czwartek... Ale chyba wole w trójeczkę.
Ide trochę ogarnąć...bo jeszcze stół mamy rozłożony
K
Kinga85
Gość
no i fajnie!A w niedzielę wybieramy się w końcu nad morze i zostajemy do poniedziałku... Mąż namawiał mnie, żebym dołączyła do koleżanki bo pojechała z córcią i z mamą już w czwartek... Ale chyba wole w trójeczkę.
my też jedziemy nad morze ale dopiero w lipcu tak jak widac na suwaczku
Ok jak cos to wpadne do ciebie, ale predzej napisze ci czy na pewno.
ja mam dom wysprzątany bo wczoraj wieczorem mnie naszło hehe
reklama