reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

reklama
Aneta jest ciepło, ale czasami może zawiać wiatr wiec wez dla malej cos na długi rekaw do narzucenia:)
No z obiadami mamy dobrze heh zazwyczaj co 2tyg jezdzimy do rodziców:)
Fajnie ze byliscie w hartowcu:) mile spędziliście czas to najważniejsze:) My czasami sobie jezdzimy z Filipkiem do Jażdżówek lub do Siemian:)

zapraszamy na nasz portal www.ilawaonline.pl

A więc...zebrało się nam 19 osób...Ufff jak ja wszystkich razem zobaczyłam to aż gorąco mi się zrobiło. Ale pomagały mi mamy, siostra i szwagierka wiec nawet zbytnio nie byłam zmęczona :) Imprezka się udała. Najpierw ciasto i kawka później kolacyjka. Jakubek był grzeczniutki...i zajęty prezentami. Dostał domek-namiocik z kulkamii w środku, klocki, taką kulę co wrzuca się klocki, zabawkę do pchania, zabawkę-moror ze słoniem co jeździ i gra, piłkę maskotkę i piłkę do nogi adasia, ciuszków dość sporo, album do zdjęć, koszyk rozmaitości i pieniążki...my znowu pod wrażeniem, bo suma znowu czterocyfrowa-tak jak po chrzcinach.
Dzisiaj znowu mieliśmy gości. Bagatela 13 osób :) Ufff ale na szczęście jesteśmy już sami. Jakubcio śpi...
A jutro mój synek kończy ROCZEK :)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Ale się wyspaliśmy :) Jakub spał do 7 rano...aż sie zdziwiłam he :)
Dziewczyny a może dzisiaj jakiś spacerek lub południowa kawka u mnie-zapraszam...

Marta dla Twojego Kubusia wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin!!! :-)
Fajne zdjęcia, Kuba rośnie i widze ze chyba juz coraz lepiej z chodzeniem mu idzie.

My niedawno wstalismy, też sie na maksa wyspałam. Dzis Dzień Ojca wiec musze isc do mojego tatka złożyć mu życzenia:)
Filipek wycałował dziś już swojego tatusia:)
Marta ja nie wiem czy dziś na tą kawe dam rade, dopiero mogłabym Ci odpowiedziec w południe co i jak bo ja to wiadomo wszystko na ostatnią chwile. Nie moge nic sobie zaplanowac bo za dużo mam na glowie.

ide robic kawke:)
milego dnia dziewczyny!

Kinga dziękuję w imieniu Jakubka.
A na kawkę jak chcesz to po południu wpadnij...
Tak dzisiaj dzień taty :) I jakby nie było mój mąż zawsz będzie miał prezent w postaci urodzin synka :) Jakub jeszcze nie zdążył wybuziakować tatusia...ale za to tatuś dostał już prezencik...nowe radio do auta hehe
Jakub ucina sobie drzemkę... Ja się wykąpałam, bo podobno będziemy 5 dni bez ciepłej wody...coś tam będą robić..buuu
A w niedzielę wybieramy się w końcu nad morze i zostajemy do poniedziałku... Mąż namawiał mnie, żebym dołączyła do koleżanki bo pojechała z córcią i z mamą już w czwartek... Ale chyba wole w trójeczkę.
Ide trochę ogarnąć...bo jeszcze stół mamy rozłożony :) Wczoraj już sił zabrakło :)

A w niedzielę wybieramy się w końcu nad morze i zostajemy do poniedziałku... Mąż namawiał mnie, żebym dołączyła do koleżanki bo pojechała z córcią i z mamą już w czwartek... Ale chyba wole w trójeczkę.
no i fajnie!
my też jedziemy nad morze ale dopiero w lipcu tak jak widac na suwaczku:)
Ok jak cos to wpadne do ciebie, ale predzej napisze ci czy na pewno.
ja mam dom wysprzątany bo wczoraj wieczorem mnie naszło hehe:)

reklama
Ja mam nadzieję, że uda mi się wyjść na spacer...
Kurcze ale w nocy była burza...aż mnie obudziła... Od razu poszłam zamknąć okno, bo Jakub zaczynał się wiercić.

Hmmm no to na kawkę kiedy indziej się zgramy...

Do góry