reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

My własnie wrócilismy z miasta:) jednak sie ruszyłam z domu he. spedzilismy troche czasu we troje poza domem:) bylismy na frytkach i w kaufie na zakupach:) potem w domu zrobiłam pyszny kisiel i razem z Filipkiem zjedlismy ze smakiem bo mąż nie lubi.
Teraz Fiilip szaleje i luka na bajki a ja zaraz bede szykowała kąpanie dla niego.
Martaja no zgadamy sie mysle w koncu na piwko;) wiesz jak to z nami jest hehe.

milego wieczoru!

reklama
Jakubcio już śpi dawno... Ja teraz czekam na koleżankę, bo usyia jeszcze swoją niunię i zaraz będzie u mnie :)
Kinga teraz jest fajne powietrze wiec mam nadzieję lepiej się czujesz... A na piwko koniecznie ;)

Anetko jak najbardziej...chodź z nami na piffko...tylko, że my z Kingą zawsze w ostatniej chwili się dogadujemy... No ale w przyszłym tygodniu mój mąż wychodzi też na noce do pracy więc jak dzieci położycie spaciulki to do mnie zapraszam!!
A co do paznokci..to powiem ci tyle, że koleżanka jest dyplomowaną kosmetyczką i paznokietki robi świetne. Własnie wczoraj była u niej moja inna kolezanka i zadowolona i z paznokci i z ceny (jak koniecznie chcesz cenę to wyślę ci pw)... No ale mala jej jeszcze nie zasnęła...heheh No ale tym się nie martwię... Mieszka piętro niżej wiec nie ma daleko :)

ależ mi zeszło.......łoł! położyłam syna spać o 21 i tak oto teraz sie obudziłam:szok: wiedziałam kuźwa że bede miała zjazd. zawsze jak jestem zmasakrowana to odlatuje razem z synem he. Ok no teraz prysznic i do łóżka do męża bo sie obrazi i co:-p
ja tam sobie nie paskudze przy paznokciach bo mam swoje ładne wiec wystarczy ze pomaluje he. A tez mam koleżankę która robi paznokcie ( za 30zł) wiec to jak za darmo no nie!?:tak: ja robiłam sobie tylko na własny ślub jak narazie.
martaja dzieki za zaproszenie do ciebie he, no czemu nie mużna i tak sie spotkać!:tak:
no a na piwo Anete bierzemy a co nie jak tak! he tylko że własnie własnie.... Anetko bo wiesz my z Martą to w ostatniej chwili zazwyczaj czyli że jest powiedzmy godzina 18 ja pisze do Mart esa czy ma ochote na to piwko i wtedy po 21 jakos sie spotykamy:) tak mniej wiecej.
A jest nowy club!!!!!! wiec dziewczyny jak cos to tam, he Martaja my mamy najbliżej bo to koło babyshopu:-p mają tam bilarda wiec możemy sobie tez zagrać tak dla beki a co!:-D

Dobra ide spac bo jakas za wesoła jestem hehe
Dobranoc dziewczyny! :)

Marta życzymy wam udanej imprezy urodzinowej! Kubuś dzisiaj bedziesz w centrum uwagi!:tak:
hehe pewnie sie trochę denerwujesz co? ja pamiętam jak roczek Filipkowi robiłam to byłam zdenerwowana bo bałam sie aby tylko wszystko było ok hehe. Jak to matki.
Bawcie sie dobrze!

Filip za kółkiem;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my własnie po grillu, pogoda rewelacyna! troche padało ale potem to miodzio było i siedzielismy na dworze:)
Filip był twardy do końca hehe obmyłam go teraz i od razu mi zasnął.
mąż również heh
tylko ja przetrwałam;)) Ależ tu cisza.... martaja to szleje na imprezie urodzinowej a Ty Aneto co robilas takiego że nie mialas ani chwili aby tutaj zaglądnąć co;)

Martaja wszystkiego najlepszego z okazji imienin moja droga!! :-)zdrówka przede wszystkim!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinguś dziękuję...
Imprezka nam się udała i to bardzo...Było 19 osób... A dzisiaj poprawiny hehehe
Później opiszę wam co i jak...bo jeszcze dzisiaj gości mamy... Ale już jutro będzie spokój :)
Oj...a jak mi się piwa chce :) Kacyk?? Chyba nie :)

reklama
Marta no to super że impreza sie udała!:) widze że wszystkim bardzo sie podobało skoro poprawiny robicie:) U nas nie było takiej możliwosci bo wszyscy sobie tak popili że na drugi dzien to był zgon hehe:)) Ja jako matka solenizanta wypiłam oczywiscie najmniej;) niby.. he

U nas fajnie, wrocilismy niedawno ze spaceru, bylismy na lodach:)
teraz połozyłam Filipka spac i potem jedziemy na obiad do tesciów, powtarzamy wczorają impreze:-) a działo sie.... he

milej niedzieli!

Do góry