reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iława

to długi masz ten spacer hehe
no ja nie wiem kurcze tez musze wyjsc z Filipkiem ale nie chce mi sie teraz:baffled: lenia matka ma. ale jakiego!
najlepiej poszłabym spac.
moze i sie zbiore...

reklama
no dzisiejszy dzień to najlepiej bym wycieła z kalendarza:wściekła/y:
kuźwa czuje sie strasznie, do dupy totlanie! ta pogoda czy cos wisi w powietrzu!
fucking shit!:angry:

reset! .....................................................................................

Witajcie.
U nas dzisiaj Jakub się tylko balkonuje heh... My bylismy na zakupkach jeszcze na jutro zostały owoce i alkohole :)
Dzisiaj Jakubek siedząc na nocniku powiadzial AA pukał w nocnik rączką i mówił beee :) Jak go podniosłam oczywiści8e było siusiu i tłumaczę, ze musia wołać mama aa...a on do mnie mama aa :)_ He ale jestem dumna!!
No i w nagrodę dosstał kaczuchę do pływania. taki ala pontonik z głową kaczuchy i otworkami na nóżki :)
Ja teraz zmykam...i miłego dnia życzę!

Witajcie.
Dzisiaj Jakubek siedząc na nocniku powiadzial AA pukał w nocnik rączką i mówił beee :) Jak go podniosłam oczywiści8e było siusiu i tłumaczę, ze musia wołać mama aa...a on do mnie mama aa :)_ He ale jestem dumna!!

no brawo dla Kubusia!!! :tak: a jasne że to powód do dumy!
My dzis tez tylko na balkonie siedzimy sobie.
może po południu pojedziemy gdzies z małym:)

nawzajem milego dnia!
ide robić obiad..

Kinga ..to pogoda tak pewnie na ciebie działa.
A fota śliczna
no pewnie tak... dla mnie to horror.
dzieki:)

ufff Okna pomyłam...firanki się piorą... Jakub pójdzie spac to jeszcze podłogi muszę umyć i koniec!! Siostra mi teraz odkurza hehe Szkoda, że dzisiaj jedzie do domu...ale cóż musi się spakować bo w niedzielę wyrusza w bieszczady... Ech też bym sobie pojechała, ale my z Jakubciem w Bieszczady to pewnie za rok... Teraz namawiam męża do Aachen (niemcy) ale zobaczymy na jesieni dopiero...
Aaaaa zapomniałam dostałam dziś od męża super rybaczki i paseczek-na imieninki, bo jutro obchodzę :)
Dzisiaj upatrzyłam sobie firaneczki do dużego pokoju i do pokoiku Jakubcia... teraz będe na nie chorowała :)
Kinga co dobrego dzisiaj pichcisz? Ja miałam spagetti. Wszyscy łącznie z Jakubem się najedliśmy :)
Teraz uciekam...położę małego do łóżeczka pewnie sobie zaśnie.

martaja ja dziś robie szybki obiad jajka sadzone :) dzis mam gorszy dzień wiec jestem do niczego i nic mi sie nie chce. Tylko tyle co pozmywałam zrobiłam pranie i odkurzyłam wiecej pierdziele nie robie!
a wy to widze wziełyscie sie za porządki na maksa hehe no to zapraszam i do mnie! :)
Aneta no widzisz jaka ta twoja Wikunia rozgadana:) fajnie
mój Filip też trajkota tyle że szok czasami nie nadanżam :))
śpi mi jeszcze... zaraz mąż wróci z pracy w końcu. mam nadzieje ze dzis juz nie bedzie musiał nic wiecej robic...
znikam bo jeszcze mam robote w kuchni.
Siostra mi teraz odkurza hehe Szkoda, że dzisiaj jedzie do domu...ale cóż musi
no ładnie siostrę wykorzystujesz hehe ;)

pozdrawiam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Własnie pomyłam podłogi... Kurcze wszystkie na kolanach...mopem jakoś zawsze wydaje mi się, że slady na panelach zostają. Ja również panele prontem myją, a terakotę ajaksem :) Jakub szaleje :)
Siostra już pojechała...przyjedzie jutro na imprezkę hehe
Aneta córcie masz dzielną no i jaka bystrą :)
Ja teraz samiutka siedzę...mąż do 22 w pracy :( No ale koleżanka około 21 ma przyjść mi paznokcie robić, więc pewnie Jakub będzie już spał a my sobie winko popijemy.
Kinga a my kiedy na piffko się zgramy??

Do góry