reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

My juz po zakupach w Tesco :)) Karton pieluch zakupiony (wychodzi 61gr za sztuke a w lidlu 57gr więc różnica prawie zadna) do tego 6-cio pak chusteczek i obiadki bobovity i jeszcze przysmaki na dobranoc z Hippa, ale trzeba bardzo uwazac, bo promocja bobovity dotyczy tylko obiadkow po 4,69 a są tez trzy inne ceny!!!!! To samo odnośnie przysmaku na dobranoc. Wszystkie są w jednej cenie a promocja tylko na kaszke manne z owocami a kleik ryzowy z owocami juz nie w promocji;/

reklama
My juz po zakupach w Tesco :)) Karton pieluch zakupiony (wychodzi 61gr za sztuke a w lidlu 57gr więc różnica prawie zadna) do tego 6-cio pak chusteczek i obiadki bobovity i jeszcze przysmaki na dobranoc z Hippa, ale trzeba bardzo uwazac, bo promocja bobovity dotyczy tylko obiadkow po 4,69 a są tez trzy inne ceny!!!!! To samo odnośnie przysmaku na dobranoc. Wszystkie są w jednej cenie a promocja tylko na kaszke manne z owocami a kleik ryzowy z owocami juz nie w promocji;/

U mnie kicha z promocją, jak pisałam w głównym :(( Nie ma pampków po 99 zł, nie ma słoiczków w promocji, tylko 3-pak kaszki, ale smak był tylko truskawkowy dla mojego przedziału wiekowego, wobec czego odpadł, bo mój dostaje wysypki.\
Za to w carrefour kupiłam deserki po 2,18 zł gerbera, był bardzo duży wybór smaków.
Jeśli któraś z Was kupuje gerbera jednorazowo za 15 zł lub więcej, to jest konkurs gerbera: Gerber - Moja Pierwsza Zima , trwa do 15 lutego.
Jeśli się powtórzyłam - to sorki, być może już o tym pisałyście:)

dziewczyny kupywalyscie juz swoim maluchom te obiadkki hippa w tych miseczkach - moj uwielbia te kluseczki taki kuleczki

Ewela- ja kupuje, ale musze je blenderować. Jagoda nadal najchętniej je papki;/ Czy Wasze dzieci kumają ze zęby służą do gryzienia jedzenia???

Ewela- ja kupuje, ale musze je blenderować. Jagoda nadal najchętniej je papki;/ Czy Wasze dzieci kumają ze zęby służą do gryzienia jedzenia???

może spróbuj mieszczć papkę z grudkami moja tak się uczyła - a miała odruchy wymiotne jak podałam obiadki o grudkowatej konsystencji
tak jadł ok tygodnio
a teraz to już luzik ;)

ja jeszcze nie dawałam tego, ale chcę kupić jak kasa będzie, myślę,że mój jedzonkowy potworek sobie z tym poradzi :)

w realu promocja pampers: przy zakupie 4ro paku chusteczek za 22 zł chyba paczka pampków jumbo packi za 42 zł, więc się chyba opłaca, jak w tesco nie będzie to tam kupię

Mi się w Tesco udało wczoraj kupić pampersy. A jeśli chodzi o promocję chusteczek, to zawsze jak po nie idę do Tesco, to zostaje tylko po nich kartka z promocją, więc się wkurzyłam i kupiłam na allegro MEGAZESTAW 12x CHUSTECZKI DO PIELĘGNACJI PAMPERS (1431482694) - Aukcje internetowe Allegro

Przyszły bardzo szybko i mam teraz taki zapas, że nie muszę się martwić ;-)

To dziwne, bo u mnie tych chusteczek jest zawsze cała sterta i zazwyczaj są w dwóch miejscach- zaraz jak się wchodzi na tzw "focusie" i przy dziecięcych rzeczach..

reklama
Do góry