reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Ewela- ja kupuje, ale musze je blenderować. Jagoda nadal najchętniej je papki;/ Czy Wasze dzieci kumają ze zęby służą do gryzienia jedzenia???
Moja ma tylko 2 dolne jedynki, a już się nauczyła odgryzać kawałki chrupków:szok: A jak się cieszy, jak się uda:-D

Ja moją nauczyłam "przeżuwać" jak ugryzła dość duży kawałek herbatnika - wtedy pokazywałam jej na sobie oczywiście przesadnie żeby zakumała o co chodzi i mówiłam "mniam mniam mniam". Tylko po jakimś czasie jak chciałam mężowi pokazać czego nauczyłam Julkę i dałam jej chyba wtedy biszkopta albo coś takiego i do niej mówię "Jula mniam mniam mniam" na co Jula do nas "mniam mniam". Mąż wybuchną śmiechem a mnie zatkało :p
Ale od tamtej pory wie ze duze kawałki memlamy :) i z obiadkami z dość dużymi kawałkami już mamy spokoj i ładnie je je, mimo że niedawno jeszcze się nimi dławiła.

musze się przyznac że ja kupowałam słoiczki i dawałam pól tych pierwszych i pól następnych - te następne misły duże kawałeczki to przez pierwsze 2 dni jeszcze dukałam widelcem
może się uda
3mam kciukasy ;)

A to co Gaja ma na basen:)Zakup I klasa;)))
1406148858

reklama
Do góry