reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Sencilla nic sie nie dzieje, a raport....... to moze mi sie wcisnelo przez przypadek bo mi czasem przegladarka przeskakuje hehehe :laugh2: no ale jakby co to nie bylo specjalnie i w sumie to nawet nie wiem czy mi sie wcisnelo, ale jak mi to sorrki :zawstydzona/y::-D

dzien dobry:-D Sencilla ja tez dostałam ale nie widze nic dziwnego ... u nas dzis dzien wolny:-D dzieci w domu, mama nie pracuje jupi!!! /studiedag mają/ w planach mamy szarlotke ala OKRASA :tak:

Witam Wszystkich.
U nas bardzo zimno dzisiaj brrr.
Aniu fajny taki gratisowy wolny dzień.
Mąż z synem pojechali do szpitala, moze w koncu sie dowiemy czy ten nos złamany czy nie, wyglada w kazdym razie nieciekawie, bardzo spuchł, no i krew ciagle leci...

a to moze ja???? bo moje dziecie coraz czesciej grzebie w komputerze:baffled: a najbardziej lubi te "kwadratowe smieszne buzki"
jak ja to sorki:sorry:

U nas dalej nudy ,w domu siedzimy ...

Hejka kobiety... po wstepnych oglądzinach i konsultacjach:tak:..wygląda na to że sie komuś cos przycisnąło:-p i...stąd ta cała akcja...:-D:-D:-D no na szczęście to tylko fajszywy alarm:rofl2:...wiec mozemy żyć spokojnie dalej..hihi... u nas weekend całą gębą nawet obiadu nie robie hahah;-)naleśniki spałaszowaliśmy i teraz każdy oddaje sie właśnym uciechom:-D Aniu1272 a co sie stało że nos złamany?:confused: Karola ja dopiero doczytałam że ci sie sniłam hihi...mam nadzieje ze to koszmar nie był!!:szok::baffled::-D sciskam was mocno i gorąco bo mróz nadciągnie przez weekend a pózniej już bedzie nawet +9 wiec ...jupi! Trzymajcie sie ciepło!

Aniu wspolczuje wypadku, mam nadzieje, ze z synem wszystko w porzadku i nos nie jest zlamany. Wszyscy sie smieja, ze w Holandii lekarze KONOWALY ale wyglada na to, ze to naprawdziwsza prawda jest..:no:

reklama
Do góry