reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Aniu to nie byl koszmar;-) snilo mi sie ,ze mieszkaliscie na Bavelu a ja tam dojechac nie moglam bo takie zad.pie niby bylo:-D:-D
Milenka dobrze chodz wczoraj chyba tesknila za cycem bo strasznie marudzila :baffled:Ale dzis juz gripeksów nie biore wiec ....

dzien dobry... komu kawke na dobry początek dnia?:-D aaa i chciałam sie pochwalić że nasz Victor już miesiąc temu pożegnał sie z pampersami ,od lata w dzien nieużywa /a teraz również w nocy śpi bez...wpadki po 31 dniach jeszcze nie było hihi/ Dumna jestem jak paw! ;)

Załączniki

• c3d00dc795.jpg
    c3d00dc795.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Hej, hej, ja kawke bardzo chetnie przez ten wiatr jakos wyspac sie nie mogę.
Aniu gratulacje dla Victora:tak:
Alexja no ja do tej pory starałam sie racjonalnie podchodzić do holenderskiej słuzby zdrowia ale tym razem juz nie wytrzymałam.
Hague nos wygląda lepiej, opuchlizna juz jest niewielka ale jeszcze boli, jest złamany, rtg po monitach wywalczylismy, czy i gdzie bedziemy go składac zobaczymy, poki co mam opór przed zrobieniem tego tutaj.
My jeszcze tydzien z małym kawałkiem i zaczynamy ferie:-D
U mnie dzisiaj akcja porzadki:-), miłego dnia.

Witam wszystkich. Informuję że żyję i mam sie w miarę dobrze. Niestety ostatnimi czasy jestem tak padnięta, że wieczorami zasypiam przy kompie....
Nie wiem czy znajde czas i sily zeby Was doczytac...
Może kiedyś.....

Narazie mam pytanie do tych, ktore niedawno wyrabiały dzieciom paszport - w jakich dniach i godzinach otwarta jest ta nasza kochana ambasada? Jakoś nie moge tego znaleźć na necie, a muszę tam jechać i specjalnie brać wolny dzień. Nie chcialabym tego dnia zmarnować i nic nie zalatwić....
Starsze mają od 18 tydzien ferii więc muszę to wykorzystać.
Pomóżcie proszę....

reklama
Dzień dobry...
Aniu i jak porządki? ja nos składałabym tutaj .. po ostatnim złamanym łokciu Ernesta /gips w PL/ musieli mu na nowo łamać tutaj i złożyli mu tak że prawie nie ma różnicy między zdrową ręką...:tak:

Iskierko prosze tutaj masz wszystko o co pytasz; Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej w Hadze)

Ja mam pytanie PILNE:nerd: do dziewczyn z Hagi..potrzebuje polsko-hol. tłumacza żeby przetłumaczyć dziewczynie cv, życiorys i takie drobne opisy jego prac... na wczoraj więc licze na szybką odpowiedz...:-)

miłego dnia

p.s. jakimś cudem ENTER mi działa i znowu mam posty z przerwami!!!:szok::-Djuuupi...

Do góry