reklama
Sencilla nic sie nie dzieje, a raport....... to moze mi sie wcisnelo przez przypadek bo mi czasem przegladarka przeskakuje hehehe no ale jakby co to nie bylo specjalnie i w sumie to nawet nie wiem czy mi sie wcisnelo, ale jak mi to sorrki
Witam Wszystkich.
U nas bardzo zimno dzisiaj brrr.
Aniu fajny taki gratisowy wolny dzień.
Mąż z synem pojechali do szpitala, moze w koncu sie dowiemy czy ten nos złamany czy nie, wyglada w kazdym razie nieciekawie, bardzo spuchł, no i krew ciagle leci...
U nas bardzo zimno dzisiaj brrr.
Aniu fajny taki gratisowy wolny dzień.
Mąż z synem pojechali do szpitala, moze w koncu sie dowiemy czy ten nos złamany czy nie, wyglada w kazdym razie nieciekawie, bardzo spuchł, no i krew ciagle leci...
karola82_82
mama slicznego Michałka
a to moze ja???? bo moje dziecie coraz czesciej grzebie w komputerze a najbardziej lubi te "kwadratowe smieszne buzki"
jak ja to sorki
U nas dalej nudy ,w domu siedzimy ...
jak ja to sorki
U nas dalej nudy ,w domu siedzimy ...
Hejka kobiety... po wstepnych oglądzinach i konsultacjach..wygląda na to że sie komuś cos przycisnąło i...stąd ta cała akcja... no na szczęście to tylko fajszywy alarm...wiec mozemy żyć spokojnie dalej..hihi... u nas weekend całą gębą nawet obiadu nie robie hahah;-)naleśniki spałaszowaliśmy i teraz każdy oddaje sie właśnym uciechom Aniu1272 a co sie stało że nos złamany? Karola ja dopiero doczytałam że ci sie sniłam hihi...mam nadzieje ze to koszmar nie był!! sciskam was mocno i gorąco bo mróz nadciągnie przez weekend a pózniej już bedzie nawet +9 wiec ...jupi! Trzymajcie sie ciepło!
Alexja
Moeder <3
Aniu wspolczuje wypadku, mam nadzieje, ze z synem wszystko w porzadku i nos nie jest zlamany. Wszyscy sie smieja, ze w Holandii lekarze KONOWALY ale wyglada na to, ze to naprawdziwsza prawda jest..
reklama