reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam Wszystkich.
AnnaJ, moje dzieci chodza do angielskich sekcji więc jeśli chodzi o język nie ma zadnego problemu. W zeszłym roku w Niemczech mieliśmy zabawną sytuacje, pani prowadzaca szkółke cały czas rozmawiała z młodym po angielsku, dopiero jak maz przyszedł go odebrac i powiedział cos do niego po polsku okazało sie ze pani tez jest Polka:-).
Szczesliwego lotu.:tak:
Aniahaven na szczescie juz weekend:tak:
Miłego popołudnia.

reklama
hej dziewczynki:cool2:zasypało was? u nas biało a ja musze się zaraz zbierac bo dziś mamy w Bredzie pogrzeb naszej koleżanki - tłumaczki jezyka holenderskiego i rosyjskiego:-( miała nowotwór...

Witam Wszystkich:-)
U nas biało i baardzo zimno, dzieciaki maja radoche, zmotoryzowani niekoniecznie;-). Poza tym piekne słonce. Ciekawe jak długo ten snieg sie utrzyma?
Aniu przykro mi:-(, paskudne choróbsko.
No ale przede wszystkim Aniu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak:. Niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz.

Miłego dnia dla Wszystkich

Ostatnia edycja:
napisałam na innym forum ale się tu też zapytam ; "witam kobietki... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU...mam pytanie do mam używających tabletek anty /cerezete odpadają...
laugh.gif
co brałyście przed ciążą?/... co bierzecie i co polecacie ..bo potrzebuje tymczasowo w jakies się zaopatrzyć
sorry2.gif
unhappy.gif
a nie mam rozeznania
baffled5wh.gif
... pomożecie?pozdrawiam!
yes2.gif
"

Ja bralam YAZ odkad pamietam, i jak dla mnie super. Tabletek jest 28, czyli 24 normalnie i 4 to placebo. w czasie tych 4 placebo powinien przyjsc okres:tak:;-) dosc drogie, ale jak dla mnie byly bardzo dobre i nie utylam po nich nic a nic :-) (ale to wiadomo, kazda inaczej)

reklama
Aniu ja brałam yasmin wczesniej cilest, ten drugi nie wiem czy jest w nl. Generalnie yasmin jest ok, tylko mnie po jednych i drugich po pół roku brania bolała głowa wiec musiałam z tabletek zrezygnowac.

Do góry