reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Witam! Weszlam na forum po kilku tygodniach nieobecnosci, myslalam, ze WAs za trzy miesiace nie doczytam, a tu uwinelam sie ze wszystkimi postami w kilka minut :) Cos malo piszecie? ;)
Zycze wszystkim pieknego wieczorku.

Witam :D ja sie w sobote spotkalam z Anetka:-) bylysmy razem na koncercie:-)
Anetko, Pokahontaz przyjedzie na 100% razem z nastepna plyta, takze mysle, ze znowu sie zobaczymy? ;-)

Dzien dobry..Sencilla właśnie dlatego ze ludzie zagladają tu raz na kilka tygodni taka cisza:cool2::-plepiej sie pochwal jak ci tam idzie...:tak:
Hague a co to za koncert?;-) szkoda ze nie dałyście znać chętnie bym sie z wami wybrała hihi... bo akurat w planach miałam Hage..ale nic straconego prawdopodobnie spedze kilka dni w nastepnym tygodniu wiec..od razu mówi bede pić kawki z kim popadnie i kto ma czas :-D
miłego dnia

p.s. jak tam plany w smażeniu pączków??? przypominamy...TŁUSTY CZWARTEK tuż, tuż...:-D:tak:

to byl pl hip hop, nie kazdy lubi. Pokahontaz - byla Paktofonika. W Bredzie tez byli...

Ja paczki kupie bo nie mam kiedy robic

reklama
Dzień dobry, u Was tez taka paskudna pogoda, zimno, ciemno, pada jakies paskudztwo,wieje, w nocy była burza nic tylko spac.
Nam wczoraj przyszły w koncu zimowe opony:tak:, pewnie bysmy nie wymieniali zeby nie wyjazd, juz sie nie mozemy doczekac byle do piatku:-), Oczywiscie jak zwykle wszystko bedzie na wariackich papierach bo maz w czwaretk do Anglii leci, wraca pózno w piatek, a rano w sobote skoro swit wyjazd.
Nos młodego wyglada coraz lepiej, kolorki juz coraz bledsze, co do składania to jeszcze nie zdecydowalismy moze w de to zrobimy...
Aniu ja paczki robie sama, moi juz sie szykuja na paczkowanie:-). A co Ty bedziesz w Hadze tyle czasu rob
The Hague wszystkiego najlepszego dla Tomka, niech rosnie zdrowo:tak:
Miłego dnia

Do góry