reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu tu jest nr tel do tlumacza z niedzieli.nl NASZ TELEFON: 0612388560
Iskierka71
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo. To akurat widzialam, ale bylkam pewna że od 2006 roku coś się zmienilo. Okazuje się ze jednak nie - dziękuję raz jeszcze :-)Iskierko prosze tutaj masz wszystko o co pytasz; Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej w Hadze)
Witam! Weszlam na forum po kilku tygodniach nieobecnosci, myslalam, ze WAs za trzy miesiace nie doczytam, a tu uwinelam sie ze wszystkimi postami w kilka minut Cos malo piszecie?
Zycze wszystkim pieknego wieczorku.
Zycze wszystkim pieknego wieczorku.
magdabb
Fanka BB :)
POMOC dla malego chlopca, kazdy grosz jest na wage zlota!!! Michał Tryka | Największy błąd, jaki można popełnić, to poddać się.
Dzien dobry..Sencilla właśnie dlatego ze ludzie zagladają tu raz na kilka tygodni taka ciszalepiej sie pochwal jak ci tam idzie...
Hague a co to za koncert?;-) szkoda ze nie dałyście znać chętnie bym sie z wami wybrała hihi... bo akurat w planach miałam Hage..ale nic straconego prawdopodobnie spedze kilka dni w nastepnym tygodniu wiec..od razu mówi bede pić kawki z kim popadnie i kto ma czas
miłego dnia
p.s. jak tam plany w smażeniu pączków??? przypominamy...TŁUSTY CZWARTEK tuż, tuż...
Hague a co to za koncert?;-) szkoda ze nie dałyście znać chętnie bym sie z wami wybrała hihi... bo akurat w planach miałam Hage..ale nic straconego prawdopodobnie spedze kilka dni w nastepnym tygodniu wiec..od razu mówi bede pić kawki z kim popadnie i kto ma czas
miłego dnia
p.s. jak tam plany w smażeniu pączków??? przypominamy...TŁUSTY CZWARTEK tuż, tuż...
reklama
Dzień dobry, u Was tez taka paskudna pogoda, zimno, ciemno, pada jakies paskudztwo,wieje, w nocy była burza nic tylko spac.
Nam wczoraj przyszły w koncu zimowe opony, pewnie bysmy nie wymieniali zeby nie wyjazd, juz sie nie mozemy doczekac byle do piatku:-), Oczywiscie jak zwykle wszystko bedzie na wariackich papierach bo maz w czwaretk do Anglii leci, wraca pózno w piatek, a rano w sobote skoro swit wyjazd.
Nos młodego wyglada coraz lepiej, kolorki juz coraz bledsze, co do składania to jeszcze nie zdecydowalismy moze w de to zrobimy...
Aniu ja paczki robie sama, moi juz sie szykuja na paczkowanie:-). A co Ty bedziesz w Hadze tyle czasu rob
The Hague wszystkiego najlepszego dla Tomka, niech rosnie zdrowo
Miłego dnia
Nam wczoraj przyszły w koncu zimowe opony, pewnie bysmy nie wymieniali zeby nie wyjazd, juz sie nie mozemy doczekac byle do piatku:-), Oczywiscie jak zwykle wszystko bedzie na wariackich papierach bo maz w czwaretk do Anglii leci, wraca pózno w piatek, a rano w sobote skoro swit wyjazd.
Nos młodego wyglada coraz lepiej, kolorki juz coraz bledsze, co do składania to jeszcze nie zdecydowalismy moze w de to zrobimy...
Aniu ja paczki robie sama, moi juz sie szykuja na paczkowanie:-). A co Ty bedziesz w Hadze tyle czasu rob
The Hague wszystkiego najlepszego dla Tomka, niech rosnie zdrowo
Miłego dnia