reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

dzien dobry... Sencilla ja od rana przez ciebie juz glodna jestem:-p...a dopiero co sniadanie zjadlam...zawsze sie zastanawialam co z tego cuda mozna wymyslic, dzieki:-) a gorszymi dniami sie nie martw /sama wiesz ze jestes cudowna mama:tak:/
Impreze urodzinowa najmlodszego w trakcie przygotowan, choc troche nam sie pozderzaly :szok: party bo w sobote mamy pieczenie swiniaka na ruszcie w ogrodzie... no zobaczymy:cool2:
Ayni dawaj jeszcze jakas fote malego - uwielbiam takie babelki:tak: i powodzenia w cyckowaniu:-)

ja standardowo do pracy zmykam.. dzis moja mama i brat z dziewczyna przyjezdza wiec jakis wiekszy obiad musze zorganizowac ;)

reklama
Witam!!

A ja mam problem bo wlasnie do mnie zadzwonila sasiadka ze byla u nas jakas pani z dyrekcji szkoly podstawowej dowiedziec sie dlaczego Kuba od 2 tygodni nie uczeszcza do szkoly. Zdawalam sobie sprawe ze musze poinformowac szkoly ze on tutaj chodzi do szkoly, ale nie ze w wieku 5 lat jest w PL obowiazek szkolny. Teraz musze leciec zalatwic zaswiadczenie ze szkoly w NL ze on tutaj chodzi do szkoly. Masakra

A tak wogole to wkoncu udao sie nam kupic autko na NL blachcach. Nie bede musila sie juz czuc jak intruz na drodze hehe.

Anetka, w polsce jest obowiazek przedszkolny od pieciu lat.. moja Marysia tez jest zameldowana w PL, ale jeszcze mnie nikt z przedszkola nie odwiedzil ;)

ja juz po pracy :)

Anetko ja tez myslalam ze od 6 jest przedszkole obowiazkowe. Gratuluje zakupu autka.

Sencilla, jakos ciagle sie zbieram zeby do Ciebie napisac, ale jakos mi czasu brakuje, albo trzeciej reki :D

Aniu specjalnie dla Ciebie , w koncu jakies z otwartymi oczkami, bo na poczatku to troche jak krecik hihi.

DSC07453.jpg

ANETKO gratuluje zakupu auta.My tez dzis kupilismy ,no i zeby juz nikt nam nie zazdroscil to zakupilismy Skode :-D

AYNI do kogo twoj slodziak podobny?Ja troche widze ciebie :-)

Ayni, słodziaczek ten twój synuś:-D Jak ja lubię takie maluszki. Szkoda, że czas tak szybko leci i dzieci rosną;-)

Nas, mnie z Jankiem dopadł jakiś katar i od 2 dni się kurujemy w domu. Dzisiaj mi już przeszło, a Jankowi też zdecydowanie lepiej. Zastanawiam się nawet nad jutrzejszym basenem;-)..bo szkoda mi podarować. Zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądała rano.

Od dzisiaj Janek na stopniowym odwyku od cyca:tak: Zaczęliśmy włącząć do kaszek mleko modyfikowane, bo do tej pory robiłam je na swoim (na wieczór), a z rana cyc. Teraz już 2 razy dziennie kaszka. Rano był troche zdziwiony, że nie cyc;-)...ale i tak najgorsze pewnie będą noce, bo budzi się i tylko cyc go może uśpić.

Nadal wybieramy jeszcze szkołę i peuterzaal. Mamy poustalane spotkania po różnych szkołach. Nawet jest jeden typ nr 1, ale jeszcze się zobaczy.
No a w weekend w planach jest wyprawa po spacerówkę-parasolkę. I wielka niewiadoma, co wybrać:szok:

U nas goscie dotarli..obiadek byl teraz popadali bo zmeczeni podroza:tak:
Ayni swietne foto - dziekuje ...bobas cudowny!:-D
Iguana my juz peuterzaal wybralismy - idziemy od listopada:tak:...ciekawe co to bedzie...

zmykam- dobranoc....

reklama
Iguana Sto Lat dla Janeczka niech rośnie zdrowy!
Wczoraj miałam pierwsze USG, niesamowite jak to można wszystko dokładnie zobaczyć. Maleństwo ruchliwe bardzo, zdjęć nie chciało :) i bardzo głęboko się usadowiło nie mogliśmy zobaczyć stópek ale było cudownie. Już nie mogę doczekać się drugiego.

Do góry