aNiahaven, ja tez mam dosc.. co za dzien.. pierwszy raz mam kryzys, nigdy jeszcze nie bylam niemila dla Lilusi, a dzis to szkoa gadac.. taka byla zmeczona i ryczala, a ja na nia, zeby byla cicho.. czuje sie orkopnie, jejku, jaka jestem zmeczona.. mam dosc, ratunku.. czuje sie PRZYTŁOCZONA...
reklama
Alexja
Moeder <3
Sencilla wspolczuje...:-(
...az cisza zapadla na forum
juz mi lepiej
kupilam dzis cudowne warzywo, znane mi wczesniej z Francji, tu nie widzialam, az do dzis.. jest piekne, doskonale, cudownie, soczyscie zielone i ozdabia teraz cala moja lodowke
popatrzcie, nazywa sie romanesco :
https://www.google.com/search?q=rom...w&biw=1608&bih=838&sei=2nRXUIzkKqLS0QX934DQCw
juz mi lepiej
kupilam dzis cudowne warzywo, znane mi wczesniej z Francji, tu nie widzialam, az do dzis.. jest piekne, doskonale, cudownie, soczyscie zielone i ozdabia teraz cala moja lodowke
popatrzcie, nazywa sie romanesco :
https://www.google.com/search?q=rom...w&biw=1608&bih=838&sei=2nRXUIzkKqLS0QX934DQCw
Sencilko kochana znam jedną stronę internetowa polskie meble z darmowym dowozem na terenie nl tyle że my właśnie myślimy o salonie i nie wiem czy mają tam łazienki ale np szafy sypialnie itd bardzo ładne bo w nl przeważnie wszystko na jedno kopyto. Zajrze jak będę na laptopie i wyśle link.
Anetko dziękuje na szczęście idzie nam dobrze cyckowanie wiesz że to było ważne dla mnie na początku mały nie umiał łapać dobrze nie dawał sobie szeroko sutka wsadzić ale często przystawialam i jak źle łapał to wyciagalam od razu żeby sutka nie zjechać. Dawali mi też te silikony w szpitalu ale lepiej bez i Adam już wie że jak nie otworzy buzi to nie dostanie i póki.co idzie dobrze.
Alex kanapa była przykryta grubą narzuta z misia więc dużo nie wsiaklo ale na szczęście siedzialam na tej przykrytej bo druga zamszowa i już by ślad pozostał
Iguana Janek jaki już duży i bardzo poważnie wygląda w okularach taki intelektualista ! Najlepsze życzenia dla was.
Ja nadal nie wiem co z anty zrobimy. Też nic mi nie podchodzi ... Ech... Może ten minipil plus ekstra ostrożność?
Anetko dziękuje na szczęście idzie nam dobrze cyckowanie wiesz że to było ważne dla mnie na początku mały nie umiał łapać dobrze nie dawał sobie szeroko sutka wsadzić ale często przystawialam i jak źle łapał to wyciagalam od razu żeby sutka nie zjechać. Dawali mi też te silikony w szpitalu ale lepiej bez i Adam już wie że jak nie otworzy buzi to nie dostanie i póki.co idzie dobrze.
Alex kanapa była przykryta grubą narzuta z misia więc dużo nie wsiaklo ale na szczęście siedzialam na tej przykrytej bo druga zamszowa i już by ślad pozostał
Iguana Janek jaki już duży i bardzo poważnie wygląda w okularach taki intelektualista ! Najlepsze życzenia dla was.
Ja nadal nie wiem co z anty zrobimy. Też nic mi nie podchodzi ... Ech... Może ten minipil plus ekstra ostrożność?
Iskierka71
Fanka BB :)
Madziula, myśle podobnie jak ty i chyba nic mnie nie przekona do gumek....Iskierko ja tez mam uczulenie na lateks.. dutex ma prezerwatywy nielateksowe sprawdzone z tym ze jak dla mnie to jak liznie cukierka przez papierek...
Kochana, takie dni zdarzają się najlepszym nawet mamusiom i daje ci głowę, ż e zdazają się kazdej z nas.... Jakies zniecierpliwienie, zmeczenie, przemęczenie, stres.... to normalne i nie mozna tego dusić w sobie bo bedzie jeszcze gorzejaNiahaven, ja tez mam dosc.. co za dzien.. pierwszy raz mam kryzys, nigdy jeszcze nie bylam niemila dla Lilusi, a dzis to szkoa gadac.. taka byla zmeczona i ryczala, a ja na nia, zeby byla cicho.. czuje sie orkopnie, jejku, jaka jestem zmeczona.. mam dosc, ratunku.. czuje sie PRZYTŁOCZONA...
To przepiękna odmiana kalafiora. Narobiłaś mi ochoty na jego skosztowanienazywa sie romanesco
Sencilla a jak smakuje to cudo??? podobne troche do kalafiora, a co z tego przyrzadzasz??? a co do dzieci to one tez musza czasem wiedziec ze one przeginaja a my czasami zmeczone jestesmy i nie dajemy rady tak czy siak one i tak wiedza ze je kochamy nie drecz sie a na pocieszenie ci powiem ze tez czasami to przechodze ......
Iguana najlepsze zyczenia dla Janeczka
Ayni sliczny chlopczyk i taki duzy juz :-)
Iguana najlepsze zyczenia dla Janeczka
Ayni sliczny chlopczyk i taki duzy juz :-)
dzieki dziewczyny za wsparcie, a co do tego romanesco to smakuje troche jak brokul,przepyszne, cudowne jest obciac te wieżyczki, lekko poddusic, posolic, do tego gruby makaron, posypac parmezanem, albo jakis sosik na wierzch, pychota i pieknie na talerzu, jutro tak zrobie, mam taki grubasny makaron z orkiszu brazowy calkiem, do tego ta zielen, dam pomidora czerwonego suszonego, a na to zolty ser, pelnia koloru i smaku.
a ja wlasnie pieke chleb orkiszowy, bo okazalo sie ze chlebak pusty no i co dzieciaki by jutro do szkoly wziely, na dodatek przygotowalam wszystko na moj ulubiony pasztet z fasolki mung i jutro tez upieke.
szaleje w kuchni jak zawsze to moj relaks.
wszyscy juz spia, slucham sobie radia "Najpiekniejsze polskie piosenki", Ewa Demarczyk, Grechuta, KAyah, super.
a ja wlasnie pieke chleb orkiszowy, bo okazalo sie ze chlebak pusty no i co dzieciaki by jutro do szkoly wziely, na dodatek przygotowalam wszystko na moj ulubiony pasztet z fasolki mung i jutro tez upieke.
szaleje w kuchni jak zawsze to moj relaks.
wszyscy juz spia, slucham sobie radia "Najpiekniejsze polskie piosenki", Ewa Demarczyk, Grechuta, KAyah, super.
reklama
Kallie, w sklepie z naturalna zywnoscia, spelt meel sie nazywa, wlasciwie nie uzywam maki pszennej zwyklej, jedynie orkiszowa, razowa, kasztanowa, gryczana, z ciecierzycy, z groszku zoltego.. hmmm, zapomnialam o jakiejs?