reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Wspólczuję sweety. ja tez bralam ostatnio zastrzyki, ale takich cyrków nie mialam. Ja w ogóle pierwszą @ po ostatnim zastrzyku dostałam dopiero po ok.10 miesiacach....
Każdy organizm reaguje inaczej

reklama
ja bralam zastrzyk tylko trzy kwartaly i po pieciu tygodniach mialam miesiaczke a teraz mam co dwa:crazy:
dostalam lek o podobnym dzialaniu progesterony i po nim powinno byc ok
a powiedz mi jak to bylo z toba
jak dlugo bralas ten zastrzyk i ile czasu staralas sie o dziecko i czy mialas problem z utrzymaniem ciazy

Hejka

Ayni Ja tez GRATULUJE !!!! nareszcie doczekalas sie synusia :-) niech sie zdrowo chowa

Ale cyrk z tymi zastrzykami, nie wiedzialam ze one tak moga dzialac :eek: ja tez za hormonami za bardzo nie jestem ale jakos zabezpieczyc sie tez musimy, bedziemy sie musieli tez w koncu na cos zdecydowac bo dzieci juz za bardzo nie chcemy :cool2:

Czesc dziewczyny, dziekuje wam za mile slowa i gratulacje :)
Malutki jest przeslodki i bardzo spokojny , nie plakal w nocy, troche pomarudzi porozumiewawczo jak czegos chce i ciagle by spal , ale to pewnie sie niebawem zmieni.

Wklejam wam fociaka takiego na szybko

2012-09-16 11.52.10.jpg

Tymczasem zmykam spac bo w szpitalu musialam zostac z malym na 1 noc obserwacji a mialam takie towarzystwo na sali , ze nic nie odespalam z tego porodu. Normalnie lezal kolo mnie wielki niedzwiedz polarny ktory chrapal tak, ze nawet dzieciaka swojego nie slyszal. MASAKRA! No ale na szczescie jestesmy w domu i pierwsza noc w domku poszla super.

Milego dnia wszystkim !

Dzien dobry..

Ayni sliczny chlopiec:tak:GRATULUJE pierwszej nocki w domu:-) a teraz...odpoczywajcie...
ja dodam tylko tyle ze lewy bark mi puscilo w sobote, wczoraj meczylam sie z prawym a teraz wlazlo mi w szyje:-D:-D:-D... masakra jakas:sorry2:

mimo to spadam do pracy,pa

Ayni gratulacje, duzy chlopak! :tak:
Iguana wszystkiego najlepszego dla Janka, pewnie dzis imprezka :-)

Tomkowi wyszedl drugi zabek i nocka spokojniejsza byla, ani razu nie chcial jesc tylko troszke pic i sie przytulic, wiec wzielam go do siebie i tak spalismy sobie do 8 rano :-) (wczesniej pobudka byla juz o 6 lub 7). czyli to i tak sukces, tymbardziej, ze prawie cala noc przespalismy :happy2: Huraaa, ciekawe jak dlugo :sorry2:

W sobote bylam z kolezanka na centrum, to moje pierwsze wieczorne wyjscie na piwko od czasow ciazy i urodzenia Tomka :tak: Bylo super, ale i tak caly czas o Tomku myslalam :-) na szczescie tatus sie spisal ze wszystkim na medal :tak:

reklama
Do góry