reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Wspólczuję sweety. ja tez bralam ostatnio zastrzyki, ale takich cyrków nie mialam. Ja w ogóle pierwszą @ po ostatnim zastrzyku dostałam dopiero po ok.10 miesiacach....
Każdy organizm reaguje inaczej

reklama
ja bralam zastrzyk tylko trzy kwartaly i po pieciu tygodniach mialam miesiaczke a teraz mam co dwa:crazy:
dostalam lek o podobnym dzialaniu progesterony i po nim powinno byc ok
a powiedz mi jak to bylo z toba
jak dlugo bralas ten zastrzyk i ile czasu staralas sie o dziecko i czy mialas problem z utrzymaniem ciazy

Hejka

Ayni Ja tez GRATULUJE !!!! nareszcie doczekalas sie synusia :-) niech sie zdrowo chowa

Ale cyrk z tymi zastrzykami, nie wiedzialam ze one tak moga dzialac :eek: ja tez za hormonami za bardzo nie jestem ale jakos zabezpieczyc sie tez musimy, bedziemy sie musieli tez w koncu na cos zdecydowac bo dzieci juz za bardzo nie chcemy :cool2:

Czesc dziewczyny, dziekuje wam za mile slowa i gratulacje :)
Malutki jest przeslodki i bardzo spokojny , nie plakal w nocy, troche pomarudzi porozumiewawczo jak czegos chce i ciagle by spal , ale to pewnie sie niebawem zmieni.

Wklejam wam fociaka takiego na szybko

2012-09-16 11.52.10.jpg

Tymczasem zmykam spac bo w szpitalu musialam zostac z malym na 1 noc obserwacji a mialam takie towarzystwo na sali , ze nic nie odespalam z tego porodu. Normalnie lezal kolo mnie wielki niedzwiedz polarny ktory chrapal tak, ze nawet dzieciaka swojego nie slyszal. MASAKRA! No ale na szczescie jestesmy w domu i pierwsza noc w domku poszla super.

Milego dnia wszystkim !

Dzien dobry..

Ayni sliczny chlopiec:tak:GRATULUJE pierwszej nocki w domu:-) a teraz...odpoczywajcie...
ja dodam tylko tyle ze lewy bark mi puscilo w sobote, wczoraj meczylam sie z prawym a teraz wlazlo mi w szyje:-D:-D:-D... masakra jakas:sorry2:

mimo to spadam do pracy,pa

Ayni gratulacje, duzy chlopak! :tak:
Iguana wszystkiego najlepszego dla Janka, pewnie dzis imprezka :-)

Tomkowi wyszedl drugi zabek i nocka spokojniejsza byla, ani razu nie chcial jesc tylko troszke pic i sie przytulic, wiec wzielam go do siebie i tak spalismy sobie do 8 rano :-) (wczesniej pobudka byla juz o 6 lub 7). czyli to i tak sukces, tymbardziej, ze prawie cala noc przespalismy :happy2: Huraaa, ciekawe jak dlugo :sorry2:

W sobote bylam z kolezanka na centrum, to moje pierwsze wieczorne wyjscie na piwko od czasow ciazy i urodzenia Tomka :tak: Bylo super, ale i tak caly czas o Tomku myslalam :-) na szczescie tatus sie spisal ze wszystkim na medal :tak:

reklama
Do góry