reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Oj Aniu wspolczuję...
U mnie tez "szpital" juz ponad tydzien. Najpierw przeziębił się syn i został 4 dni w domu, gdy on w czwartek (tydzien temu) wrocil do szkoły to w piątek ze szkoły zwolniono corkę - z gorączką i kaszlem jak u grużlika. Zostala w domu do środy, wczoraj poszla do szkoły. Ja powoli zarazam się od nich - gorączki nie mam ale katar taki ze strach, gardło boli.
A 15 minut temu mąz przyjechał z pracy, bo jak go szef zobaczył to go zwolnił do domu.... Kolejne "dziecko" do pielęgnowania;-)

reklama
A u nas naszczescie wszyscy zdrowi, ale tym ktorych rozlozlo zycze powrotu do zdrowia.

AnnaJ u mnie podobnie jak u ani dzieci od urodzenia spia pod kolderka. Kuba od urodzenia spal ze mna w lozku wiec spal pod duza koldra a jak zaczal spac spam to kupilismy mu standardowy rozmiar 140x70. Filipowoi kupilam spiworek ale jeszcze w nim nie spal bo tez spi z nami :-)

Ania współczuje zapalenia mięśni - wiem co to oznacza... ja za to mam w planie coś zacząć robić z moją rwą kulszową.... bo też się czuję na 122 lata czasem...

Sencilla oby było ok z Malutką, ja też byłam z Misią w szpitalu bo ma przepuklinę pępkową - na szczęście nic groźnego i kazali mi czekać...

Pogoda w PL jesienna... Miśka od razu katar załapała - choć dziwne bo złapała go w poniedziałek przy temp 30st... a dziś jest 12.....Miłego dnia, weekendu dla Was Kochane ! :)

jejku, wszystkich porozkladalo.. szok... ja ledwo zyje, jestem w domu z malutka, ale ledwo chodze, dobrze, ze Lilusia lubi ze mna lezec, to sie wylegujemy w lozku.. w koncu mam czas (i brak energii na latanie po domu haha), aby jej popokazywac tablice z literkami, ona to uwielbia.
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

Dzięki wszystkim za odzew w sprawie kołderek dla dzieci.

Ayni no mój to jeszcze za mały, ale myślę "przyszłościowo" czy właśnie mi się opłaca małą kołderke kupować.Chciałam , jeśli juz zrobić to w PL a niedługo małżon jedzie samochodem(my w poniedzialek samolotem) a później może na święta autem jeszcze a następny raz nie wiedomo kiedy.Kołdra zajmuje trochę miejsca więc dlatego się rozgladam za opiniami juz...

Zdrowia dla wszystkich życzę!!!

U nas już koniec 2 drzemek w ciągu dnia, Tymek śpi tylko raz dziennie:zawstydzona/y: po około 1,5 h

Anna
moja Lilus tez raz dziennie.. w nocy tez nie bardzo... ale nie wyglada na zmeczona, wiecznie radosna.

Ja sie przestawilam na kolderke, jak dziewczyny mialy okolo roku, taka mniejsza, nie pamietam rozmiaru.a poznie juz standardowa w "duzym" lozku.,

Mój tez na zmeczonego nie wygląda:-D...chodziło mi że jak 2 razy dziennie spał to była "wygoda":tak:, coś porobić można było, a teraz to oczy dookoła głowy...

Ja do Ayni napisałam a na drugim wątku przeczytałam że ona "zajęta":-D...raczej nie odczyta....

reklama
A ja dzis mialam piekny sen snilo mi sie ,ze zdobylam zloty medal na olimpiadzie w plywaniu.Ha ha tylko ze ja plywac nie umiem zbytnio.No ale sen byl piekny.

Do góry