reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Oj Aniu wspolczuję...
U mnie tez "szpital" juz ponad tydzien. Najpierw przeziębił się syn i został 4 dni w domu, gdy on w czwartek (tydzien temu) wrocil do szkoły to w piątek ze szkoły zwolniono corkę - z gorączką i kaszlem jak u grużlika. Zostala w domu do środy, wczoraj poszla do szkoły. Ja powoli zarazam się od nich - gorączki nie mam ale katar taki ze strach, gardło boli.
A 15 minut temu mąz przyjechał z pracy, bo jak go szef zobaczył to go zwolnił do domu.... Kolejne "dziecko" do pielęgnowania;-)

reklama
A u nas naszczescie wszyscy zdrowi, ale tym ktorych rozlozlo zycze powrotu do zdrowia.

AnnaJ u mnie podobnie jak u ani dzieci od urodzenia spia pod kolderka. Kuba od urodzenia spal ze mna w lozku wiec spal pod duza koldra a jak zaczal spac spam to kupilismy mu standardowy rozmiar 140x70. Filipowoi kupilam spiworek ale jeszcze w nim nie spal bo tez spi z nami :-)

Ania współczuje zapalenia mięśni - wiem co to oznacza... ja za to mam w planie coś zacząć robić z moją rwą kulszową.... bo też się czuję na 122 lata czasem...

Sencilla oby było ok z Malutką, ja też byłam z Misią w szpitalu bo ma przepuklinę pępkową - na szczęście nic groźnego i kazali mi czekać...

Pogoda w PL jesienna... Miśka od razu katar załapała - choć dziwne bo złapała go w poniedziałek przy temp 30st... a dziś jest 12.....Miłego dnia, weekendu dla Was Kochane ! :)

jejku, wszystkich porozkladalo.. szok... ja ledwo zyje, jestem w domu z malutka, ale ledwo chodze, dobrze, ze Lilusia lubi ze mna lezec, to sie wylegujemy w lozku.. w koncu mam czas (i brak energii na latanie po domu haha), aby jej popokazywac tablice z literkami, ona to uwielbia.
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!

Dzięki wszystkim za odzew w sprawie kołderek dla dzieci.

Ayni no mój to jeszcze za mały, ale myślę "przyszłościowo" czy właśnie mi się opłaca małą kołderke kupować.Chciałam , jeśli juz zrobić to w PL a niedługo małżon jedzie samochodem(my w poniedzialek samolotem) a później może na święta autem jeszcze a następny raz nie wiedomo kiedy.Kołdra zajmuje trochę miejsca więc dlatego się rozgladam za opiniami juz...

Zdrowia dla wszystkich życzę!!!

U nas już koniec 2 drzemek w ciągu dnia, Tymek śpi tylko raz dziennie:zawstydzona/y: po około 1,5 h

Anna
moja Lilus tez raz dziennie.. w nocy tez nie bardzo... ale nie wyglada na zmeczona, wiecznie radosna.

Ja sie przestawilam na kolderke, jak dziewczyny mialy okolo roku, taka mniejsza, nie pamietam rozmiaru.a poznie juz standardowa w "duzym" lozku.,

Mój tez na zmeczonego nie wygląda:-D...chodziło mi że jak 2 razy dziennie spał to była "wygoda":tak:, coś porobić można było, a teraz to oczy dookoła głowy...

Ja do Ayni napisałam a na drugim wątku przeczytałam że ona "zajęta":-D...raczej nie odczyta....

reklama
A ja dzis mialam piekny sen snilo mi sie ,ze zdobylam zloty medal na olimpiadzie w plywaniu.Ha ha tylko ze ja plywac nie umiem zbytnio.No ale sen byl piekny.

Do góry