reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Fałdki - www.mamazone.pl

no ogolnie faldki powinny byc jednakowe, ale jesli nie sa, to nalezy wykonac badania, bo czesto okazuje sie ze nierowne faldki nie sa oznaka zlego ulozenia bioderek i to poprostu taka uroda dziecka. tak jak Astrid napisala cycki tez nie zawsze rowne,zyc dalej trzeba hehe:-D ale wiadomo, najlepiej jest to sprawdzic i miec swiety spokoj:tak:

Sencilla nie panikuj - szkoda nerow..zobaczysz...:tak: a my niespodziewnie zorganizowalismy grilla i tak nad nim stoimy w 5 osob:-D - kilbaska, kaszanka, skrzydelka i ziemniaczki;-) piwko tez jest ...kto chce?:cool2:

dzieki dziewczyny za wsparcie, jestem dobrej mysli i mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

a ja sie rozchorowalam, katar, gardlo, goraczka.. ledwo zyje.. pewnie jutro do pracy nawet nie dotre, juz dalam znac managerce, ze mnie nie bedzie.. och, kto a kto przesle mi troche zdrowotnych mysli?

Sencilla, ja bym ci chętnie podesłała, ale... sama jestem tak przeziębiona, że aż strach.
Mleczko z miodem polecam, nieśmiertelny paracetamol, Islę i do łóżka:-D

Sencila ja tez trzymam kciukasy za Lileczke na pewno bedzie dobrze :tak: kiedy macie usg??? a zdrowotne fluidy juz sa w drodze do Hoorn zdrowiej dziewczyna :tak:

Aniu rzuc krupniokiem :-p

Anna u mnie Daan spal w spiworku dopoki spal w lozeczku czyli do 2,5 lat, spiworek uwazalam zawsze praktyczny bo nie musialam 1000 razy sprawdzac czy jest odkryty. A jak poszedl spac do duzego to zaraz pod duza koldre

reklama
och, kto a kto przesle mi troche zdrowotnych mysli?

dzien dobry,... Sencilla podziel sie tymi zdrowymi myslami jak juz otrzymalas...:sorry2: bo ja w nocy o 3.30 bylam na pogotowiu... tak mnie bolala lopatka ze stawem barkowym ze jak sie ubieralam to ryczalam jak dziecie...:baffled: i ...sie okazalo ze to tylko zapalenie miesni... ale nie ruszam reka -glowa w lewo- barkiem i lezenie siedzienie i stanie to mordenga... czuje sie jakbym miala 122 lata:baffled:.. dostalam oprocz niesmiertelnego paracetamolu 4 x2tabl. dodatkowe dwa lekarstwa:tak:.. mam nadzieje ze mi szybko przejdzie:-(

zdrowka dla ciebie Sencilla;-)
Gosiu krupnioki zjedzione...:-D

Do góry