reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Fałdki - www.mamazone.pl

no ogolnie faldki powinny byc jednakowe, ale jesli nie sa, to nalezy wykonac badania, bo czesto okazuje sie ze nierowne faldki nie sa oznaka zlego ulozenia bioderek i to poprostu taka uroda dziecka. tak jak Astrid napisala cycki tez nie zawsze rowne,zyc dalej trzeba hehe:-D ale wiadomo, najlepiej jest to sprawdzic i miec swiety spokoj:tak:

Sencilla nie panikuj - szkoda nerow..zobaczysz...:tak: a my niespodziewnie zorganizowalismy grilla i tak nad nim stoimy w 5 osob:-D - kilbaska, kaszanka, skrzydelka i ziemniaczki;-) piwko tez jest ...kto chce?:cool2:

dzieki dziewczyny za wsparcie, jestem dobrej mysli i mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

a ja sie rozchorowalam, katar, gardlo, goraczka.. ledwo zyje.. pewnie jutro do pracy nawet nie dotre, juz dalam znac managerce, ze mnie nie bedzie.. och, kto a kto przesle mi troche zdrowotnych mysli?

Sencilla, ja bym ci chętnie podesłała, ale... sama jestem tak przeziębiona, że aż strach.
Mleczko z miodem polecam, nieśmiertelny paracetamol, Islę i do łóżka:-D

Sencila ja tez trzymam kciukasy za Lileczke na pewno bedzie dobrze :tak: kiedy macie usg??? a zdrowotne fluidy juz sa w drodze do Hoorn zdrowiej dziewczyna :tak:

Aniu rzuc krupniokiem :-p

Anna u mnie Daan spal w spiworku dopoki spal w lozeczku czyli do 2,5 lat, spiworek uwazalam zawsze praktyczny bo nie musialam 1000 razy sprawdzac czy jest odkryty. A jak poszedl spac do duzego to zaraz pod duza koldre

reklama
och, kto a kto przesle mi troche zdrowotnych mysli?

dzien dobry,... Sencilla podziel sie tymi zdrowymi myslami jak juz otrzymalas...:sorry2: bo ja w nocy o 3.30 bylam na pogotowiu... tak mnie bolala lopatka ze stawem barkowym ze jak sie ubieralam to ryczalam jak dziecie...:baffled: i ...sie okazalo ze to tylko zapalenie miesni... ale nie ruszam reka -glowa w lewo- barkiem i lezenie siedzienie i stanie to mordenga... czuje sie jakbym miala 122 lata:baffled:.. dostalam oprocz niesmiertelnego paracetamolu 4 x2tabl. dodatkowe dwa lekarstwa:tak:.. mam nadzieje ze mi szybko przejdzie:-(

zdrowka dla ciebie Sencilla;-)
Gosiu krupnioki zjedzione...:-D

Do góry