Mamusie z Hagi i okolic, znalazlam taka oto oferte pracy, wydaje sie b. interesujaca:
EURES WS - Job vacancy details
EURES WS - Job vacancy details
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1100€ na rękę tutaj z szansą na jeszcze wyższą stawkę? Ja bym brała na jego miejscu... no ale jak ma takie podejście, to się nie dziwię, że jest bezrobotny. Dziwi mnie takie podejście do życia. Lepiej siedzieć na tyłku niż coś robić.ha ha a propos pracy wczoraj zalatwilam prace znajomemu.Mieszka w pl ma na utrzymaniu zone i 2 dzieci ,dom stoi w remoncie od 20 lat,on nie pracuje tylko zona bierze co popadnie .On jest przczelazem no i wlasnei potrzebowali przczelarza od juz tu w hoalndii.Placa po odtraceniu za mieszkanie i ubezpieczenie 1100 na reke ale pani mi powiedziala ze chyba dostanie wiecej jak ma dyplom.No i wiecie co mi powiedzial ze nie ma motywacji bo to smieszne pieniadze ,no lepiej siedziec w domu na garnuszku zony
co Cie Aniu tak szokuje?