reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

DZIEN DOBRY...

Iguana u mnie najwazniejsze jest zeby sie rokladala bo moj V lubi podsypiac na zakupach:-)
Agss u mnie w Bredzie jest tlumaczka jak chcesz to ci dam namiar:tak:albo poszukam ci na niedzieli... po poludniu zeby byla z twoich okolic...:confused:

moj M szaleje z kielbasami znowu - zwariowac z nim mozna:-)

reklama
Hejka!
My juz zrobilismy male zakupy do pl-to znaczy prezenty dla chrzesniakow,itd

Iguana tak jak Ania Ci napisala zeby sie rozkladala,bo ja kupilam z Quinny i teraz zaluje bo moja sie nie rozklada,ale moze w pl kupie jakas a ta sprzedam jak wroce.A Janek super wyglada w tych okularkach.

Sencilla zdrowka,,,nie pamietam komu jeszcze dokucza chorobsko-ale rowniez zdrowka.Bo wiem ze ciezko lezec w lozku jak sa dzieci.

Szukalam u nas speelothek ale niestety tylko w poniedzialek i piatek od 19-20 otwarta a ja pracuje do 19,zanim wroce do domu to jest 19,15 wiec niestety nie dla nas.
Co do spanie to Alex juz tez spi raz dziennie ok.1.5-2.0 godziny a wieczorem dopiero okolo 22 zasypia.Takze nie spi za duzo,no bo rano okolo 8 juz wstaje.
Ostatnio kupilam mu fajne butki-polecam, bardzo wygodne,z miekka podeszwa.
Clarks cruiser crew babyschoentjes.
Oki lece bo mam zamiar auto troszke w srodku doprowadzic do porzadku.

Znalazlam cos takiego powodzenia...

Pani Jolanta Goedhart-Piekalkiewicz, tłumacz
adres: Eikenlaan 48, 3203BL Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland / Holandia.

info [NED]:

info [POL]: Tłumacz języka polskiego, niemieckiego. Członek NGTV, SIGV i TEPIS.

info [ENG]:

tel: +31-18-161-1332, +31-6-5364-5018
fax: +31-18-161-1332
e-mail: jolka@hetnet.nl
internet:

Iguana maly wygoda czadowo...

Ostatnia edycja:
Kochane, spiesze powiadomic, ze nasza droga Ayni urodzila dzisiaj zdrowego, rumianego i dorodnego (3990 g) synka Adasia. Szczesliwe zakonczenie trwajacego 9 miesiecy oczekiwania mialo miejsce o godz. 09.09 czasu miejscowego. Urodzila silami natury, bez wspomagaczy i znieczulenia.

Witaj Adasiu na tym pieknym swiecie! Zycze Ci milosci i dobra!

Ayni gratulacje!!!

Its_A_Boy-Birth_Announcements-157_big.gif

reklama
Iskierka, 3 razy w tygodniu??? To super! Moja Speel jest otwarta tylko raz w tygodniu 9-11:00. Znalazłam jeszcze drugą w okolicy, która też jest otwarta raz w tygodniu, też od 9-11:00, ale w inny dzień, więc zajęcia mi się nie pokrywają (jedna ma w poniedziałki, a druga w czwartki) i chodzimy do obu;-).
No widzisz, a jak pisalas ze chodzicie to ja myslalam ze w takim duzym miesce to jest otwarta codziennie, a w malym tylko 3 razy w tygodniu....
Aha i u nas trzeba sie zapisac i zaplacic 14€ za rok - chyba nic nie poplątalam

Do góry