reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witajcie dziewczynki,
Burak hehe ciekawe imię, my też już zastanawiamy się nad jakimiś imionami ale to jeszcze wcześnie, więc decyzję zmienię jeszcze z 10 razy :)
A co do chodzenia do szkoły to wasze pociechy chodzą do polskich czy holenderskich czy może international?

reklama
Diana moj Kuba tez chodzi do Holenderskiej szkoly i bardzo mi sie podoba. Wczesniej chodzil do innej ale musielismy sie przeprowadzic co za tym idzie zmienic szkole.

A my nasze autko wywiezlismy do Niemiec w sobote a w pn moj T dostal telefon z Belastingu zeby poinformowac co z autem bo mielismy czas tylko do piatku. Naszczescie juz go nie bylo na terenie NL i nie mamy zadnych problemow. Teraz tylko musimy kupic cos na NL tablicach.

Aniu twoj Erni chodzi do grupy 2? Jak sobie radzi z jezykiem bo widze ze sa w tym samym wieku z moim Kuba.

Aniu twoj Erni chodzi do grupy 2? Jak sobie radzi z jezykiem bo widze ze sa w tym samym wieku z moim Kuba.

Erni sobie radzi chyba calkiem calkiem:cool2: bo pani jest z niego bardzo zadowolona:tak:ma tez z nia jakies zajecia rozszerzajace slownictwo..ona jest cool babka wogole i bardzo go motywuje pochwalami :-)itp.. ale wlasnie dzis umowilam sie na wizyty do logopedy;-)-obu- zeby im tez troche pomoc z artykulacja slow..bo znajoma chodzi i mowi sie jej dzieci lepiej sobie radza odkad zaczely te zajecia:tak:

A mysmy dzisiaj pospali do 9 :szok::-D:szok::-D ostatni raz tak spalam w Polsce i myslalam ze dlugo bede musiala na taki moment :-) a tu prosze jaka niespodzianke na dzieci zrobily, Daan wstal po 8 i poszedl na dol sie bawic i TV ogladac a Thijsie spal do 9

a tak wogole dzien dobry ja wlasnie wcinam buleczki :-)

reklama
hej
Iguana a do tego Speel-o-theeka można pójść bez wcześniejszego umawiania się czy dzwonienia? właśnie ostatnio szukałam takiego u mnie i znalazłam jeden ale kawałek drogi ode mnie.

Do góry